夫婦情感

跳至

首頁
45678...81

尾頁

大宅

追~~

by the way 其實我地並唔係歧視大陸人..
而係歧視無文化無禮貌既人...即使係外國人香港本地人
我本身都有d大陸朋友架~~

BBJOJO  X2  發表於 13-11-23 16:25

大宅

我都同意係隻賤三想激走你佢就坐正。
另,你老公都衰架喇,玩左右縫源。

之前見過有個大婆貼文,佢平心靜氣地用寸咀語氣擊退小三。樓主可以試吓回番佢,點計你都係正室,你老公幾時都陪住你同屋企,唔會放棄,佢可能只係"今期流行",幾時被玩厭都唔知,只係,佢點都唔會上得到大場面,跟你老公的話成世都只能做隱型人,自己喱埋笑喱埋喊。。

喱啲賤三耐咗就抵唔住要爭取你老公多啲,到時發哂爛炸對你老公,你老公都嫌佢煩。

希望係咁

珍珠宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

追........

珍珠宮

大廚勳章 陪月勳章

回覆:俾香港小三逼到無路可行(國內人唔喜勿入)

睇到喊…
樓主加油呀!

別墅

如果你老公真是浪子回頭同個女人真是又分左手,你更加不需要理會呢啲人,但你老公還同佢有藕斷絲連的話,就点都唔好離婚。同佢鬥到底。
加油,大把人支持你

大宅

真係唔知講咩!好好保重!

珍珠宮

我會睇返自己屋企send 俾佢,同佢講,:「我老公送左名份,送左一個溫柔嘅家俾我,你又數下有幾多回憶感情同時間?小妹妹!」

禁止訪問

男爵府

支持你呀!!! 記住,你係正室,有老公有仔女,只要你一日保持隊型,也保持自己的士氣,個小三點都奈你唔何的!!!!

君瑤媽   正室無得輸, 加油!  發表於 13-11-25 01:53

男爵府

我建議樓主唔好理佢,點知條女係咪癲激嬲左佢會做咩?
樓主老公都幾沉迷,條女上次咁樣玩踢爆仲要一齊?你同老公傾下佢咁黑心,怕佢對小朋友不利啦。
不過我相信你老公曾經明確話過佢知,唔會同你離婚,所以佢先用埋啲cheap手段去搞你!

伯爵府

到有錢d,個男人就開始賤,養阿2阿3~~
過好,每一天!

禁止訪問

引用:(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章

你係大婆,
唔好覆佢,
佢冇你符先wp相激你,
多留意你老公行蹤,人釘人,
你老公扮冇29,唔敢say no,
霸哂佢d時間先算

民房

睇到呢到都好火.真係好5明點解大家都係女人都仲可以做呢種事.如果個小3係你.我唔信佢自己覺得咁做會好岩.樓主你要知道你依家有GE俾個女人GE多...起碼你仲有小朋友同樓

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

就咁睇隻小3應該係衰左先係你到埋首,所以先搵野激你,姑勿論你同唔同老公好番先,我個人覺得,人地來搶你野你都無理由坐係到比人攞,首要keep好自己,照顧好仔女,搶番個老公返來先,再同老公一條心趕走隻小3,男人返左來再慢慢先算

加油;

大宅

引用:我又覺得個女人影咩野你都不好回應她,+如果

原帖由 wxmkin 於 13-11-22 發表
我又覺得個女人影咩野你都不好回應她, 如果你一回應她就會比你老公看, 向他告狀啦.你應該比你老公看,話有人 ...
我好贊成呢個方案,同我諗嘅完全一樣!

珍珠宮

2024年龍年勳章 熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我的生命由我主宰.

伯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

大宅

睇到火都黎

大宅

BK Milk勳章 畀面勳章

回覆 meimei: 的帖子

又一個潘霜霜,呢條八婆有心畀張相你睇,擺到明就係想座正。
你依家冇得可以忍,一定要攤牌〔其實人地已經同妳攤咗牌〕,如果唔係佢就越踩越過。

佢發啲錶袋既想畀你,就想炫燿你C6畀到佢既物質財富,你就乾脆發番你地家庭既溫馨照畀佢。
佢得到既只有你C6既錢同肉體,但你得到既係家庭既愛,大家既級數差好遠…
阿女可能要做四眼妹…

首頁
45678...81

尾頁

跳至