夫婦情感

跳至

首頁
12345...81

尾頁

別墅

(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已經生活咗十幾年家都係哩渡啦,只係傾訴 或者有人出主意,我已經好累啦會好長好長)我同老公結婚14年 ,有1女2仔,老公大我7歲,我哋係廣州展銷會認識,果陣時老公係一名打工仔,佢同佢老細過來參展認識 ,之後同佢拍拖2年結婚,結婚時無車無樓.係深圳租樓住,我係深圳返工,老公原本人工得7000幾,我有3000幾,十幾年前萬幾蚊都算好夠用,之後老公辭咗份工打算自己創業,我都好支持佢辭咗自己份工來香港同佢一起,創業邊有咁易呀!失敗一次我哋用嗮全部積蓄,果陣時同99 ,62同住,好細單位6個人住,我要料理全家哋餸,佢屋企人對我好好,之後有試過要用佢細個儲既碎銀,無嗮錢,要同娘家借,之後老公出去做嘢幾年又自己開公司,哩次非常成功,岩岩開始公司得我兩個,我負責大陸開會傾工程,老公主要負責香港同外國,之後工程越來越多,生意越來越好,跟住公司請人,開始2個之後5個7個10個到依傢20幾人的中小企業,我在公司請人之後就懷孕了,所以安安心心係屋企做全職太太,果時我哋已經買咗層700幾尺既單位,老公寫我名,第二年我哋既寶貝女出世,老公非常愛佢,跟住第四年我哋既孖仔出世,老公又買咗層千幾尺既大單位同車,依然寫我名,這時我是所有人羨慕的對象,用(苦盡甘來)來形容我一啲錯都無 在懷孕時老公怕我辛苦就已經請工人照顧 生女時請陪月調養 話我以前陪佢挨苦 現在要我好好享福 之後生孖仔又請多個工人,老公對我真係好好 我唔開心老公幾忙都要停下來哄我開心 出國一定會買好多禮物俾我哋四個 會陪我行街 陪我返老家 對我屋企超好,如果我話唔中意佢做咩 佢就唔會做,有時佢需要去廣州應酬 幾夜都要返來,有試過早上機去北京 晚上無機返來 我叫佢第二日返來佢都唔肯話掛住我哋 非要夜晚飛深圳半夜回家 佢真係個好老公,我以爲我既人生就會咁幸福美滿,點知今年卻是噩夢的開始,這個女人幾乎燬咗我幸福的家。

去年尾 佢全公司吃飯我年年都有去,我同老公到咗酒店 佢公司同事大部分都來咗 我一入去就發覺有一個女仔睇我既眼光好唔同,女人既感覺話我知 好唔尋常,到吃飯時都發覺佢不停望過來,我就轉頭睇住老公講哩個女仔幾時請架?老公就問我咩事,我話無事 就係覺得奇怪 ,老公就笑笑話有咩好奇怪呀?我都對自己講可能多心 其實唔係多心 就係太信任我老公 佢辜負咗我既信任 我睇老公個樣又無咩唔妥,對我又係同以前一樣關懷備至,所以無多想 直到今年5月老公要去外國出差話去3日返來,老公出差第二晚我收到哩個女人既whatsapp 照片 我一打開睇到就差點暈咗。 明天再寫 好纍

pomanlife    發表於 13-12-6 17:55
Yang81  你一定要堅持冇離婚,睇只雞一定唔夠你長命  發表於 13-11-27 14:19
brainmum  樓主:小心, 香港小三都係bkmember, 改下個主題, 另外唔好太白比你仇家知晒  發表於 13-11-26 21:33
rosemimi22  要振作,加油,唔好放棄。  發表於 13-11-24 18:51
BBJOJO    發表於 13-11-23 13:51
lina9316  等妳  發表於 13-11-23 09:52
bettylam  我未追,係咪SEND情慾照比你  發表於 13-11-22 20:29

大宅

畀面勳章 BK Milk勳章

回覆:俾香港小三逼到無路可行(國內人唔喜勿入)

男爵府

男爵府

最關心BB問題熱投勳章 wyeth冷知識勳章

大宅

大宅

其實我地都係唔中意d好食懶飛既b6姐
好多年前夠有唔少大陸人偷渡黎啦
又唔見我地唔中意佢地

Btw唔好再咁唔開心啦

伯爵府

畀面勳章

引用:(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已

原帖由 meimei: 於 13-11-22 發表
(知bk啲jm唔中意國內人,但係我係香港都已經生活咗十幾年家都係哩渡啦,只係傾訴 或者有人出主意,我已經 ...

Be crazy. Be stupid. Be weird. Be whatever. Because life is too short to be anything but happy.

禁止訪問

複式洋房

大宅

珍珠宮

別墅

回覆 kikyou1101 的帖子

多謝你中肯支持

別墅

回覆 一世做兵 的帖子

哩個世界無話邊個離唔開邊個,只有邊個唔捨得邊個,男人出去滾就天經地義,女人就係下賤,我哋十幾年風風雨雨咁過來,如果當初唔係愛呢個男人都唔會嫁 佢唔愛我都唔會娶,你講到好似有兩層樓揸手要唔要個家都無乜所謂,將心比心你會嗎?唔單我需要個老公,啲仔女都需要爸爸,我唔拜金。

璃璃'  講得好岩呀!!!  發表於 13-11-29 16:50
babymama07  Support!  發表於 13-11-26 07:48
rachel815  支持你~  發表於 13-11-22 17:42
Cutemom0808  so true  發表於 13-11-22 10:13

男爵府

係,我地只係唔鍾意一心黎攞著數既b6。
大大聲一邊扔垃圾搶奶粉高叫“香港無左b6會死”既叫強國人;
有教養問路識講唔該叫中國人;
在香港俾心機做野自食其力真心以香港為家叫香港人。

追!

Dot0716    發表於 13-12-8 10:53
mi032280  Agree  發表於 13-11-29 21:40
丫雅  同意!!  發表於 13-11-26 15:22
milky_red  絕對同意!  發表於 13-11-24 20:51
alisavolvo  Agree  發表於 13-11-23 17:41

侯爵府

水晶宮

大宅

唉~ 男人十個有九個都係咁,最後個個只係考慮緊

珍珠宮

好媽媽勳章

你同你老公講左未?甘你點處理....

第ー心態冷静D,千萬不要輕易被那女子得逞去奪左個老公先.個D女,
十有十個男人當叫鶏和玩具.

有時男人出去玩還玩,但唔會唔要頭家.

你老公應好重視你們,只時任何人都很難敵拒ー些誘惑.

心平氣和向他説己知呢件事,計而説出感想和感受,你這樣做不但影响我們和重點(小朋友發展)

要打勝仗為了仔女!!!

大宅

回覆:meimei: 的帖子

未知你發生什麼事,看到既是你一直以來的付出和努力!女人不分國籍都要懂得保護自!等你更多分享,加油!

大宅

首頁
12345...81

尾頁

跳至