母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅷ〥>>日日快樂~~

go4baby 寫道:
我想買廚房仔....有冇架?

廚房仔chicco有,但係反斗城平好多,好似$299左右.

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅷ〥>>日日快樂~~

go4baby 寫道:
bbpooh,

我見過佢...我見過佢....三次.... :tongue: :tongue:

:tongue: :tongue: :tongue:

伯爵府

好媽媽勳章

chicco個廚房仔好少野玩的 (不過比較實淨)﹗去toys r us 買啦﹗不過我都未買比晴晴。晴晴之前係教會已經玩過好多次﹐好仲意。不過﹐晴晴爸下了禁令﹐晴晴要到18個月先有新玩具玩﹐因為她生日收左太多玩具。

bbpooh 寫道:

男爵府

ivyscyip 寫道:
我都想阿﹗所以如果去唔到hello candy到﹐有無alternative 阿﹖

要睇下有沒有奶媽家裡有會所,
-hayes mama~天水圍
-nan_nan~青衣,從青衣mtr要行10-15分鐘
-bbpooh~青衣,在nan_nan距離
-go4baby~將軍澳,???
-lamblamb~澳運站,會所好正但有點貴,也許未能盡興

大宅

bbpooh 寫道:

我見lamlam話d野好鬼平, 以邏輯來講其他野都應該好平.....我唔想用$299去買, 我想用$99就好喇.

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

bbpooh 寫道:
[quote]
go4baby 寫道:
我想買廚房仔....有冇架?

廚房仔chicco有,但係反斗城平好多,好似$299左右.[/quote]
早晨~~~
開倉淨係得衫買,冇玩具....
前日我買左chicco廚房仔俾中中,佢好鐘意玩煮飯仔
chicco d "交"靚d,又有火好玩d
e+特價$47x,原價要7xx

大宅

bbpooh 寫道:

我今晚返去問下先.....但係我個度冇hellocandy咁方便, 响mtr要再轉小巴.

伯爵府

好媽媽勳章

如果我無記錯﹐你個會所都好鬼正架﹗

go4baby 寫道:
我今晚返去問下先.....但係我個度冇hellocandy咁方便, 响mtr要再轉小巴.

男爵府

$99 就想買套廚房仔 妳係咪仲訓緊覺未起身 ar 勸妳今晚早 d 訓, 咁樹懶套廚房玩具就早 d 有著落

go4baby 寫道:

我見lamlam話d野好鬼平, 以邏輯來講其他野都應該好平.....我唔想用$299去買, 我想用$99就好喇.

男爵府

-bbpooh~青衣,在nan_nan隔離
-go4baby~將軍澳,將軍澳站要轉小巴
-smm~荃灣mtr,但佢成日都唔浦頭.

男爵府

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

nan_nan 寫道:
$99 就想買套廚房仔 妳係咪仲訓緊覺未起身 ar 勸妳今晚早 d 訓, 咁樹懶套廚房玩具就早 d 有著落

[quote]
go4baby 寫道:

[/quote]

大宅

:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:
LamLam1022 寫道:
[quote]
nan_nan 寫道:
[/quote]

男爵府

去我度唔係問題, 仲好鬼正唔駛我行添, 踢對拖鞋就得 不過真係距離地鐵站頗遠, 唔似上次去 lamblamb 唔正. Anyway, 等我今晚問o下個價錢, 大家可以多個 choice.

bbpooh 寫道:

大宅

[size=large]早呀)))))))))))

追成17頁!!!!氣咳.....

呢幾日冇上bk, 因為要等琛彥瞓咗先上得, 如果唔佢會搞鬼 , 因唔洗泵奶, 又眼瞓到c, 琛彥一 nap/ sleep, 我就捱唔住一斉大覺瞓

好遲來報到大懶蟲的 Cyntoby

大宅

LamLam1022 寫道:
好想其她05奶媽知道有d咁平既野)))))))))))))
快d出現啦~其她05奶媽))))))))))))))))))))))))))))))))

名牌童裝chicxx開倉
有名牌童裝chicxx開倉,廠家直銷 我舊年去買過,好平全部是真正名牌.廠家負責人方生tel:91889156, 1月23日開始.我一定去.add:荃灣沙咀道匯力工業中心5/F 30室 Time:12:30-----17:30快步去買平貨 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yeah..... 我又好like E 個牌子...
又去"出血"lu...

男爵府

nan_nan 寫道:

nan_nan:

Don't tease Go4baby la!
深圳等地有 "唔知咩物料" 做$99套廚房仔ga...
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

bbpooh 寫道:
-bbpooh~青衣,在nan_nan隔離
-go4baby~將軍澳,將軍澳站要轉小巴
-smm~荃灣mtr,但佢成日都唔浦頭.

我屋苑西鐵可直達, 有一個住客會所 & 一個鄉村區樂部, 但每逢過時過節, 就一早full booking....
所以, it seems too late?!
Hayes had been breastfeeding for almost 3 years, then naturally weaned by himself!

Wish Hayes with Love, Peace & Joy!!

男爵府

無錯係有, 不過妳敢唔敢買

其實想買o下各位, bb 依家真係識玩煮飯仔? 我試過俾晴晴玩, 佢只係一味放 d 沙煲 la 餐入口.

chiuchristan 寫道:

nan_nan:

Don't tease Go4baby la!
深圳等地有 "唔知咩物料" 做$99套廚房仔ga...

男爵府

唔遲 bor, 近新年姐, 唔係新年 ar, 不如妳今晚問o下 la.

chiuchristan 寫道:

我屋苑西鐵可直達, 有一個住客會所 & 一個鄉村區樂部, 但每逢過時過節, 就一早full booking....
所以, it seems too late?!

男爵府

nan_nan 寫道:
無錯係有, 不過妳敢唔敢買

其實想買o下各位, bb 依家真係識玩煮飯仔? 我試過俾晴晴玩, 佢只係一味放 d 沙煲 la 餐入口.

係唔係識玩我就唔知,但丁丁每次去到playgroup的課室或學校,佢都好鐘意玩,有一次仲攞住隻碗同支匙過來給我,然後就遞支匙去我個咀到.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊