0-6個月

跳至

首頁

尾頁

別墅

引用:Quote:原帖由 sivam 於 14-06-13 發表我都

原帖由 terryllk 於 14-06-13 發表
係呀,亞仔勁扭,今日換返貨,日期係2/10, 冇問題
第2批就冇泡? 我都要換嘞!

男爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:Quote:原帖由 terryllk 於 14-06-13 發表係

原帖由 mtbb2014 於 14-06-14 發表
第2批就冇泡? 我都要換嘞!
冇泡喇,回復正常

大宅

回覆:美素佳兒一號超多泡,仲要似番梘泡

吓,乜原來係有問題好在上黎睇下,聽日打去,cs換先,成5罐

大宅

頭先打去,係咁話冇問題,唔肯換,話稍後搵人覆我!!

別墅

今日换返貨、冇泡了

別墅

到时吃完都唔知去哪里买2月10号那批货的奶粉

大宅

回覆:陳靜 的帖子

點解肯換比你?唔肯換比我

別墅

回覆:kabay 的帖子

你话你唔换返比我、我就打电話去食环处投诉你

複式洋房

回覆:kabay 的帖子

你要好企硬,佢地先肯換。我BB飲了3份1罐,近幾日大便多了次數,之前每日1至2次,昨日多至4次真係怕因為多泡問題。今日再打電話投訴,佢地仲重複多泡原因及係無問題我好勞氣並stop佢的解釋,冇問題又点解其他批次又冇咁多泡!!!所有媽媽都唔識沖奶咩!何況可能因為多泡BB肚仔唔舒服了希望佢地找出原因,唔係又有下次就真係要轉奶粉了。

別墅

引用:頭先打去,係咁話冇問題,唔肯換,話稍後搵

原帖由 helenpekkle721 於 14-06-16 發表
頭先打去,係咁話冇問題,唔肯換,話稍後搵人覆我!!
我今日打去,佢開頭都話多泡冇問題,我話網上見到好多人話換過第2批就冇泡,佢就pass俾高級d嘅覆我肯換喎!

大宅

我都打過去問多泡既問題,個CS答我阿b大左,啜得快左所以咁多泡,等我都返屋企睇下個批次,死啦我有成6罐,如果有問題都唔知肯唔肯換?

複式洋房

我都有5罐未開, 1罐食緊發覺超多泡泡... 全部生產日期都係2月28日, 打去CS, 佢好快話換俾我, 全部都肯换。
當然佢地好強調多泡無問題, 都承諾會交返荷蘭化驗, 不過就話唔肯定係咪會換過其他日子生產期俾我囉...

男爵府

開心吸收勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

引用:我都有5罐未開,+1罐食緊發覺超多泡泡...+全

原帖由 skcat 於 14-06-18 發表
我都有5罐未開, 1罐食緊發覺超多泡泡... 全部生產日期都係2月28日, 打去CS, 佢好快話換俾我, 全部都肯换。
...
我換左果批係2/10 架

複式洋房

我B都係飲1號...冇呢個情況出現

複式洋房

回覆 Oscarking 的帖子

我之前都係因為呢個問題而轉左奶粉,我個人覺得咁多泡唔係咁好。

別墅

我個女都係飲2月28日個批,都係好多泡,而且最近飲奶成日扭計,飲到最後一安好多泡就唔飲,之前我打去cs,她又係好hea答我,話係我的沖奶問題,根本沖奶水溫完成一樣,無可能有咁的現象,好唔合理,我仲有2罐新的,明天我要再打去要求換奶粉。

別墅

回覆 Oscarking 的帖子

係呀,我之前一路都係萬寧買,點知前排冇貨,係藥房買左2罐,點知開左食到勁多泡,而且個b就唔多想食,餐餐食少2安,痾出D便便又唔消化。打去美素問又話D奶粉冇問題wo。我依家諗住食埋果半罐就轉奶粉啦!

別墅

回覆 limfben 的帖子

我都係買左2月28呢批,不過我得半罐,諗住食完換第D牌子,唔食美素啦

大宅

有無人試過28/11果批都係勁多泡?我之前已經換左2罐28/2
如果轉的話轉邊隻比較易適應??

複式洋房

回覆:mtbb2014 的帖子

這次買了3月28日的批次奶粉,又係多泡。好似上次那罐2月28日批次,BB食完又痾多咗,好失望。又要打去換!!!決定轉奶粉!

首頁

尾頁

跳至