母乳餵哺

跳至

首頁

尾頁

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅶ〥>>X'mas Gathering預埋你

我老公以前何嘗唔係做到天昏地暗呢? 不過因為依家市道無以前咁好, 加下依家又有家室, 所以先無以前搏得咁緊要.

bbpooh 寫道:
wckmay , NAN_NAN

做AUDIT真係好辛苦,你咪見我現在成日蛇,我以前都係做AUDIT,就係因為做AUDIT所以現在做野特別快,因為識放飛機呀麻!HEHE

我以前都係天昏地暗咖!

男爵府

Re: 〥2005年o既奶媽Come in Ⅶ〥>>X'mas Gathering預埋你

唔得 lu, 老公 "com" 擋, 要俾番個電腦佢, 各位, bye bye lu 未試過一次過可以遇到咁多位咁熱鬧, 希望下次可以再傾過 la.

bbpooh,
泰國之旅, 玩得開心 d la.

大宅

我唔想咁夜的, 都是D同事lor.

我以前都唔駛開都咁夜.

現在老公同仔仔已在甜夢中.
nan_nan 寫道:
我老公以前何嘗唔係做到天昏地暗呢? 不過因為依家市道無以前咁好, 加下依家又有家室, 所以先無以前搏得咁緊要.

[quote]
bbpooh 寫道:
wckmay , NAN_NAN

做AUDIT真係好辛苦,你咪見我現在成日蛇,我以前都係做AUDIT,就係因為做AUDIT所以現在做野特別快,因為識放飛機呀麻!HEHE

我以前都係天昏地暗咖!
[/quote]
3歲啦!

男爵府

nan_nan 寫道:
唔係掛 識上網都算 la, 仲幫人寫 web page? 救命 ar, 我真係太落後 la.

唔怕, 有我倍你

大宅

係ar.

我都收了山, 一盒多奶茶及幾包零碎的.

有沒有人想要, 要就pm我, 我返工返灣仔的.

3歲啦!

男爵府

fsy 寫道:
丁媽,

今次去曼谷諗住點玩? 大出血?

我諗今次係SHOPPING咋,不過唔知有咩好買,我同丁爸去旅行每次都係飲飲食食同行餐飽!係呢,你地需唔需要BOOTS奶袋呀!要就明天下午三點前好講呀!

我會買個隻咩油,CYNTOBY話好好,之前都聽過有媽媽話好好,你地要唔要呀!

唔知點解今晚對面個BB(0510月B女)成日喊呢!?!?

男爵府

wckmay,

你唔係晚晚都咁夜嘛!? 都要顧住個家呀, 我試過晚晚九十點收工, 返到屋企10點11點, 當時緊係未有豆豆啦, 結果比老公咋形, 我想o既咩, 咪同佢嘈囉, 真係好唔開心, 連返工都冇心機做野, 老闆都睇到, 同我傾計時我仲 :-( (嚇c佢), 所以你要衡量下邊度緊要啲喎, 否則你個b第時唔認得你, 真係阿媽都唔認得, 叫你阿爸囉

男爵府

bbpooh 寫道:
我會買個隻咩油,CYNTOBY話好好,之前都聽過有媽媽話好好,你地要唔要呀!

係咪搽蚊咬好o架, 係我就要呀, 大女好鬼野蚊, 唔該喎!

男爵府

我都好想去旅行呀, 不過唔會帶豆豆去o架!

訓先

男爵府

Hellocandy 寫道:
[quote]
bbpooh 寫道:

係咪搽蚊咬好o架, 係我就要呀, 大女好鬼野蚊, 唔該喎![/quote]

係呀, 我之前都有聽過 bk 媽媽話好, 我都想試下, 除咗蚊咬 (我老公又係超惹蚊), 想試下去瘀, 呢期子進個額頭成日都瘀咗.

男爵府

Hellocandy 寫道:

係咪搽蚊咬好o架, 係我就要呀, 大女好鬼野蚊, 唔該喎!

冇錯就係個隻! 你個女有冇食D B雜呀!我以前又係好野蚊,跟住被呀媽迫食B雜,又好似冇咁野蚊,不過你個女咁細,問下醫生食唔食得啦.

男爵府

好喇!明天再傾,我要訓喇!

大宅

靚dy,

我唔會晚晚都咁夜,因我唔想晚晚都咁夜, 所以一日做盡去, 明天可以早d見仔仔.

哈! 做人最重要有夢想!
3歲啦!

大宅

bbpooh,

希望你玩得開心D, 明天我唔知早上仲有沒有時間上網.

3歲啦!

大宅

個個都瞓晒, 我都係一人作戰

祝各位有個甜夢
3歲啦!

大宅

到我上黎, 大家已經訓哂同放哂工啦......

點解咁夜?????~~~~因為要起身加班泵奶,儲糧留待 m 時用囉!!!!!

bbpooh,
"泰國 zam buk 青草膏"其他bk mami 講在 watson 己有, 而且一打打咁買, 價錢又抵, 好似有 8g 放手袋 , 18g 放屋企睇門口(約hk$3.5-4) 同有28g(約hk$9-10)添, 希望買到啦!!!!

在香港要找泰國或印尼雜貨店才可買到, 18g 都要$10呀!!!!但又真係幾好用嫁, 我自己就揸蚊咬,琛彥就揸"撞倒個頭", 佢揸一兩次就好番哂嫁啦!!

男爵府

早晨!!

丁媽,
請車 pm.

大宅

丁媽,

煩請車多一轉.

男爵府

丁媽呢期好紅啊!

大宅

fsy 寫道:
丁媽呢期好紅啊!

佢不嬲都紅架啦.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊