單親天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

Re: "為食媽媽兵團"專用區~2

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

揹返去 咁殘忍 [quote]
CW-KK 寫道:
你可以準備d衫仔俾佢揹返去啦
[quote]

伯爵府

但係可以練得一身肌肉喎~~~我已經有2隻老鼠仔喇.....真係好過做gym呀 [quote]
boys 寫道:
我係唔會咁做既~~~ 我咁做咪者係助長佢成日要我抱~ :tongue: :tongue: [quote]

侯爵府

依家只係初級階段咋 遲d出水痘果d仲有排煩
[quote]
evalopk 寫道:
有得claim係好...不過見佢辛苦又幫唔到佢, 自己又辛苦.. 早兩日真係擔心到半夜攬住佢眼濕濕ka :-( [quote]

侯爵府

你真係錫佢 :tongue: :tongue:
[quote]
florakw222 寫道:
no la, 星期日我會入粉嶺,我

子爵府

左面既大頭相就係boys喇~ 你點會未見過呢~ :mrgreen: 我未見過你就真~kaka.......[quote]
florakw222 寫道:
我未見過boys呀 [quote]

伯爵府

我已經同佢打左水痘針喇, 希望佢唔會出啦 [quote]
CW-KK 寫道:
依家只係初級階段咋 遲d出水痘果d仲有排煩
[quote]

侯爵府

你唔揹大細b唯有揹d其他野啦

[quote]
boys 寫道:
揹返去 咁殘忍 [quote]

子爵府

一身肌肉 我唔需要喇 我但求普普通通正正常常咁我心滿意足架喇~ [quote]
evalopk 寫道:
但係可以練得一身肌肉喎~~~我已經有2隻老鼠仔喇.....真係好過做gym呀 [quote]

侯爵府

佢都有相俾你睇嫁
[quote]
boys 寫道:
左面既大頭相就係boys喇~ 你點會未見過呢~ :mrgreen: 我未見過你就真~kaka.......[quote]

侯爵府

希望係啦 :lol: :lol: :lol:
[quote]
evalopk 寫道:

子爵府

你估個個好似你咁唔好心地既咩~~~~ :tongue: :tongue: :tongue: [quote]
CW-KK 寫道:
你真係錫佢 :tongue: :tongue:
[quote]

子爵府

其實出左可以免一世都唔係咁可怕者~ [quote]
evalopk 寫道:

侯爵府

係啊~~~你小心果晚係我屋企 我會落毒手架
[quote]
boys 寫道:
你估個個好似你咁唔好心地既咩~~~~ :tongue: :tongue: :tongue: [quote]

侯爵府

佢係驚照顧麻煩咋
boys 寫道:
其實出左可以免一世都唔係咁可怕者~ [quote]
evalopk 寫道:

子爵府

相定畫先 [quote]
CW-KK 寫道:
佢都有相俾你睇嫁
[quote]

子爵府

哦~~~~原來係咁~~~~ 咁我唔知丫嘛~咁惡 :evil: 鬧人 [quote]
CW-KK 寫道:
佢係驚照顧麻煩咋

侯爵府

係哦~~~佢幅畫同真人一d都唔似 害得我見佢真人唔敢諗添
[quote]
boys 寫道:
相定畫先 [quote]

侯爵府

[quote]
boys 寫道:
咁惡 :evil: 鬧人 [quote]

子爵府

暖粒粒羊腩煲同樂日
============
報名:
1. flora + 囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
2. 哈利媽媽 + 哈利仔 (25/11, 2/12, 9/12 都ok)
3.vane+囝囝 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
4 cw-kk+ 囡囡 (25/11, 2/12, 9/12都ok)
5. eva + 熙熙 (25/11......幾時都得)
6.lai+大 舊飯+琳琳(25/11, 9/12 ok)
7.boys+2個b仔 (羊腩煲要多d知足ok)

首頁

尾頁

跳至