0-6個月

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

回覆 octobell 的帖子

1. 我之前見有JM話呢隻HIPP無DHA, 但又有JM話代理話會慢慢加番DHA. 請問你知唔知而家賣緊既大無DHA呢? 如果無, 點可以補充?

2. 我見德版有PRE (BB十二月出世, 會想餵人奶, 但想買定奶粉 in case 自己餵唔到人奶....), 好似幾吸引, 但係成 $238一盒. 超貴. 請問你可以PM我你係邊間訂開HIPP的嗎?

唔該晒.

大宅

引用:回覆+octobell+的帖子1.+我之前見有JM話呢

原帖由 dlsing 於 13-10-01 發表

1. 我之前見有JM話呢隻HIPP無DHA, 但又有JM話代理話會慢慢加番DHA. 請問你知唔知而 ...
佢哋用omega 3 lcp and 6 lcp = Dha and AA

大宅

引用:回覆+octobell+的帖子1.+我之前見有JM話呢

原帖由 dlsing 於 13-10-01 發表

1. 我之前見有JM話呢隻HIPP無DHA, 但又有JM話代理話會慢慢加番DHA. 請問你知唔知而 ...
Hipp 係HK 無代理,我是網購

別墅

BK Milk勳章

引用:Quote:原帖由+何師奶+於+13-09-22+發表其實

原帖由 octobell 於 13-09-23 發表
初生可以食用一號,如容易餓或晚上二號,我b第一個月人奶加一號,一個月大後人奶加二號。我小b是10.3pounds ...
可以話我知那裡購買嗎?

民房

回覆 海獅媽媽 的帖子

我知邊度有散賣, pm我

民房

woowoowoo 發表於 13-6-24 10:43
請問Tabo705, Hipp 德版在哪裡 order? Could u pls pm me as I want to order HA formula for baby! Many t ...

我知道邊度有德版, 其實德國版仲有分德國英文版同德國德文版, 有需要pm我

大宅

可否 pm 資料俾我? 亞b 12月出世. 要找定奶粉啦!. ths !

複式洋房

Please pm me where i can buy it?

大宅

引用:Pm了,那裡早陣子德版半價,現完結了,但我

原帖由 octobell 於 13-06-18 發表
Pm了,那裡早陣子德版半價,現完結了,但我是用英版
可pm我在那買hipp奶粉嗎?

大宅

回覆:HIPP, 你地食德版定英版, 邊隻好D

hipp 鋁金屬超標,係咪要停食啦

複式洋房

我見太子有間買德國hipp,我姪女都係食德國牌

伯爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

sl1981 發表於 13-10-23 19:35
仲諗住出世買呢隻比佢食tim............

別墅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章

octobell 發表於 13-5-10 22:55
我買英$139-141

可否PM我,話比我知邊到買,謝謝!

複式洋房

引用:我見太子有間買德國hipp,我姪女都係食德國

原帖由 maggie-chu 於 13-10-24 發表
我見太子有間買德國hipp,我姪女都係食德國牌
Would u pm me the address? Many thx!

複式洋房

can you pm me where to buy hipp as well?

別墅

MommyPanel勳章 BB防敏心得分享勳章 食得好勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 BK Milk勳章

sl1981 發表於 13-10-23 19:35

我都想知,阿B食緊英版,咁係咪要轉呀! 轉又轉邊隻好

複式洋房

可唔可以PM我係邊買呀??THX~~

複式洋房

已回覆地址佢地好似都收好夜架

男爵府

引用:Quote:原帖由+tata719+於+13-06-18+發表想

原帖由 octobell 於 13-06-26 發表
Hungry=2, 1&2are for the first six months, if bb always feel hungry, you may change to no.2
我想問如果bb雖然經常肚餓,但得個半月大,食2號會否無咁好?無咁多營養架??

別墅

引用:Quote:原帖由+bbmike+於+13-05-10+發表回覆

原帖由 octobell 於 13-05-10 發表
英是800德是600,購買地方pm你
Pls PM me thanks!!!

首頁
34567...9

尾頁

跳至