美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

大宅

想問下關於ALQVIMIA 0既意見

之前買開skin care買左一支ALQVIMIA 0既Intimate Cleanser Natural Soap
覺得幾香幾好咁

因為我自己本身生左到而家就一年
係就係瘦左d但就仲有肚紋
真係再瘦d都唔使指意可以著bikini果隻
咁之前買果時個sales姐姐話仲有支
Weight Loss Body Oil同埋
Body Stretch Stopper Body Oil
但我仲諗緊買邊支
所以想問下有無d姊妹試過lee隻野
同埋有咩comment?

另外,對於ALQVIMIA果d treatment都好有興趣
如果有試過上cwb間spa做treatment 0既姊妹
請都比d comment呀~~~
thx~

別墅

Re: 想問下關於ALQVIMIA 0既意見

Body Sculptor oil is very good for slimming and my waist line.

Weight lost is good for me when I have drainage problem or stand too long and got swelling on the lower part of body.

I don't know Body Stretch Stopper Body Oil

伯爵府

如果你地近九龍, 不如去telford plaza果間啦, 我前排見佢地係街(kowloon bay) 派傳單, telford 果間d treatment有6折ar (好似!), 應該係新開張ge promotion.

沒有醜嘅女人, 只有懶嘅女人!

伯爵府

Body Sculptor oil 你點用ar?
要按摩幾耐?
我都好like alqvimia's products, 好天然, 好香, but 太貴la!

大宅

I want the bust firming product, is it expensive?

民房

Alqvimia 係就係貴了些,但真係很香及很有效的

伯爵府

Ti_pig,

你用咩有效?

民房

我是用Body Sculptor 減肥及保持身段,真的很有效!

伯爵府

really?
我同事有支, 佢唔like太油比咗我, 等我又試下先 點搽

大宅

我岩岩尋日去, 都買左body scupltor同埋join左佢地d body treatment, 下星期去做第一次, 做完話比大家聽感覺如何啦, 我向德福個間做~~

複式洋房

V-Square 寫道:
如果你地近九龍, 不如去telford plaza果間啦,

是專門店嗎?請問在德福邊度?上星期行過都唔見

大宅

bayobb 寫道:
[quote]

伯爵府

係sasa 隔離之ma~

複式洋房

thanks!

karina302 寫道:
[quote]
bayobb 寫道:
[quote]

大宅

我今日去做左treatments.....唔錯哦, 我覺得幾好呀, 好舒服....不過收身既效果就要做多幾次先知啦....

水晶宮

karina302,

想問下 treatments 既 package 大概 幾銀呀~~

大宅

我唔係去專門店
而係響好景一間化妝品店度買
有8折~~~

我問shop個女仔拎左price list
有興趣我可以send比大家~~
不過我睇個price list就唔見佢有stopper..... :-(
我好想要stopper去紋呀~~~ :-(

大宅

同埋想補充一下~
響cwb間Beyond Cosmetics買野同做treatment都可以儲JAL milage

>詳情<

好抵!

大宅

thunder_bunny,

我做既係body sculptor massage 同 slimming wrap treatment, 分別係$690同$980, 買5次送1次, 10次送2次, 20次就送6次~~
我就買左10次, hsbc credit card 可以免息分期tim.....
仲有其他card都得咖, 不過我唔記得仲有邊d :mrgreen:

侯爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

請問香港區ge專門店在那裏?

首頁

尾頁

跳至