使用意見

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆:dada~0w0~禁言?

冇奶油

水晶宮

畀面勳章

bananamom 發表於 13-1-7 21:38
我好想知,希望有餅主講下

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

黃昏先見佢問電腦, 咁快就?

侯爵府

BK Milk勳章

好似今日仲見佢個字抽到補習,唔覺有D乜野特別呀

有褲著啦~~~

禁止訪問

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+BaoYue_BaoKun+於+13-01-07+

原帖由 bananamom 於 13-01-07 發表
使用意見有通告,以後唔公開原因。只可以答妳,佢由管理員直接封戶。必為嚴重事故。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

禁止訪問

引用:Quote:Tiffany1212+發表於+13-1-7+21:16+永

琥珀宮

秋日勳章 炎夏勳章 遊學勳章 春季勳章 趣教勳章 冬日勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 叻叻勳章 有「營」勳章

引用:Quote:原帖由+bananamom+於+13-01-07+發表

原帖由 edea 於 13-01-07 發表
使用意見有通告,以後唔公開原因。只可以答妳,佢由管理員直接封戶。必為嚴重事故。

...
封戶?陰公

My Two Princess

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 瞓得好勳章 HiPP勳章(1) HiPP勳章(2)

引用:Quote:Tiffany1212+發表於+13-1-7+21:16+永

原帖由 小倩 於 13-01-07 發表
禁止訪問
佢做左啲乜

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

bananamom 發表於 13-1-7 21:38
no use la...
使用意見嘅置頂post:關於用戶禁止訪問或禁止發言因由

國務專員話 - 親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,可發電郵至[email protected]查詢;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!

都ban咗咯, 仲點查詢唧

小歪仔  佢地諗住你地咁fd,應該有私底下contact  發表於 13-1-8 09:50

瑪瑙宮

畀面勳章

又嚟?

王國長老

王國長老

引用:Quote:bananamom+發表於+13-1-7+21:38+我好

原帖由 小倩 於 13-01-07 發表
no use la...
使用意見嘅置頂post:關於用戶禁止訪問或禁止發言因由
唔聽書,咪俾左電郵地址囉

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

珊瑚宮

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 hashtag旅遊勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

dada dada dada

禁止訪問

引用:Quote:原帖由+bananamom+於+13-01-07+發表

珊瑚宮

王國長老

王國長老

引用:Quote:原帖由+edea+於+13-01-07+發表使用意

原帖由 KT0603 於 13-01-07 發表
dada~背景比較特殊,她好多時都需要我哋班JM支持,無論理性分析和情感支持。點解咁突然呢!:thin ...
只可以講,網上世界,人並非你想像中單純,毋須感情用事。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

edea 發表於 13-1-7 22:11
唔聽書,咪俾左電郵地址囉
我講我哋啲塘邊鶴呀~
無得八

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

引用:Quote:原帖由+KT0603+於+13-01-07+發表dada

王國長老

王國長老

重申,我唔係針對dada,而係指網上世界,對任何人都唔需要太認真。

水晶宮

畀面勳章

edea 發表於 13-1-7 22:14
只可以講,網上世界,人並非你想像中單純,毋須感情用事。
講多dd

首頁

尾頁

跳至