烹飪搵食

跳至

首頁
12345...6

尾頁

複式洋房

想買個細細地焗爐焗小蛋糕或麪包,有無好介紹?

因為地方淺窄,想買焗爐但只可以買個好細的。

見到Philips有一部多士爐,話可以焗蛋糕或麪包,有上下發熱線,有時間掣 (max 45min),有溫度掣 (max 230度),<$400…… 好似幾好,想請教各位,這部機的功能,是否夠用呢?Thanks

複式洋房

Re: 想買個細細地焗爐焗小蛋糕或麪包,有無好介紹?

買左個忠臣PT-926---->$260咋好抵呀!!!

複式洋房

請問 230 度 45 分鐘 可以焗到一般蛋糕麪包嗎?

Sallyszeli 多謝推介,請問pt-926 有幾多度 同幾多分鐘

水晶宮

Re: 想買個細細地焗爐焗小蛋糕或

如果買忠臣牌我就建議買有一部有熱風對流的型號,
焗出來的效果好好多,因我本身有部2xx個部,
但好多時焗出來太黑又顏色唔平均,
而我朋友個部有熱風對流就好好多啦,
都係$4xx.

大宅

MMM888,

Can you post the model no. here?
Thanks.

MMM888 寫道:
如果買忠臣牌我就建議買有一部有熱風對流的型號,
焗出來的效果好好多,因我本身有部2xx個部,
但好多時焗出來太黑又顏色唔平均,
而我朋友個部有熱風對流就好好多啦,
都係$4xx.

水晶宮

蘇菲姨姨
SORRY,我唔知道MODEL NO.
不餘你去豐澤睇睇,得一部係甘的價錢同功能,
有25L架.

大宅

複式洋房

250度,60mins,獨立上下發熱、熱飛對流

複式洋房

Sallyszeli, Thanks!

忠臣牌,係唔係即係 LoyaLa?

Sallyszeli 寫道:
250度,60mins,獨立上下發熱、熱飛對流

複式洋房

YES......

洋房

我都用緊忠臣,大約250元,用得過

禁止訪問

醒目開學勳章

禁止訪問

複式洋房

hello, pinksbb
係呀好耐無見呀,大b細b都幾好,有心呀。 :lol:

妳囝囝好嗎?
妳近日有無整小食呀?

我準備買個細焗爐放响微波爐上面,開始整餅第一步。

禁止訪問

複式洋房

pinksbb,

工人放假兩星期一定忙到飛起了,妳囝囝腸胃炎入e院咁嚴重,一定好担心了,食錯左咩呢? 妳囝囝會唔會腸胃比較敏感?要小心啊!

妳自己都要保重身體啊! 傾偈幾時都得喇

我都開始安排緊大b同我地一齊食,因為出年要返學喇,要提升自理能力。至於食咩,就依然要諗諗 ?-(

係呀,遇返妳真好,我剛剛去過health delight想買妳之前講嗰包bread mix,但個sales好似唔多清楚咁,請問嗰包bread mix 係咩牌子? 包裝係點 Thanks!

禁止訪問

複式洋房

pinksbb, 可能小朋友重係細,心情唔好,環境改變都可能會病,總之而家無事就好囉!

我諗大b啲敏感已經好左啲,少左無喇喇出疹的情況,我諗住兩歲再去做test,而家就依照上次test result做食譜先,我都係唔敢博。

最担心佢返學唔知會唔會亂食野,出年返K1 lu.. 小朋友真係大得快,有心水學校未?

pm左個email比妳,thanks.
原來七月先有貨,咁我遲啲再去過。

大宅

CHKWAN

是甚麼型號?有沒有圖可看呢?
CHKWAN 寫道:
I have one 100% new忠臣焗爐 for sell at $250

電烤爐, LoyoLa, 100%全新, 未用過, 有盒, 有說明書, 有烤雞叉, 可控制溫度 150-250c , 60分鐘時間制, 上下發熱管, 可獨立控制, 可焗曲奇及蛋糕, 附抽取式清潔盤, 方便清理油漬, 容量18升, 體積 41厘米(長)x 27.5厘米(闊)x 27厘米(高)

if interest, please pm me

禁止訪問

首頁
12345...6

尾頁

跳至