夫婦情感

跳至

首頁
12345...47

尾頁

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+heffalumpiglet+的帖子 我係好恨呀..

原帖由 mrshopeless 於 12-12-15 發表
回覆 heffalumpiglet 的帖子

我係好恨呀...尤其我老公叫我千其唔好搞個女人..唔好去公司SO妖佢... 我更想 ...
睇到我都好鄧你傷心,不過比我既性格,都係會去佢公司跟佢返屋企,爆埋比佢老公知都好,我自己預左離婚,但唔會比個賤人好過,又有老公又有情人呀,我仲會拉隊去佢公司發癲。。。。。不過,呢d咁既人,唔好再為佢地咁難過喇,做埋d唔係人做既野,我地呢d凡人點會明d狗男女,傷心一陣好喇,整理好心情,再重新出發,做個好媽媽,我會為你打氣

大猫猫与OTT  *2  發表於 12-12-30 16:10
gracechanbb  x1  發表於 12-12-21 17:32

禁止訪問

回覆:mrshopeless 的帖子

大宅

回覆 mrshopeless 的帖子

帶女人返屋企,有冇咁鬼賤,真係接受唔到

大宅

好媽媽勳章

引用:夜晚睇住BB,晚晚喊...覺得對佢唔住...本來

夜晚睇住BB,晚晚喊...覺得對佢唔住...本來有個幸福家庭.. 8月時仲一齊去FAMILY TRIP...幾個月後就變成咁... ...
佢返黎你真係接受到嗎???

大宅

回覆:mrshopeless 的帖子

你老公可以咁無賴,再跟住佢有咩意思呢,自己抛妻棄子仲講到係自己委屈先咁做,算把喇,好好想點樣帶大bb, 堅強d, 走自己的路

jesstetsu  說得對!!  發表於 13-1-15 13:42

大宅

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

堅強啊樓主,呢個賤男人捉姦在床都死口唔認,死左都唔恨啊!同我以前果個賤人一樣,比機會佢係無用架,而且主導權根本唔係你到,你一直比佢拖住走,雖然有小朋友,但比你等得返佢回頭佢一樣有下次,咁既環境對小朋友仲衰過單親啊,放手啦,賤男因住收尾果兩年啊

gracechanbb  Agree  發表於 12-12-21 17:33

大宅

引用:回覆+heffalumpiglet+的帖子 我係好恨呀..

我係好恨呀...尤其我老公叫我千其唔好搞個女人..唔好去公司SO妖佢... 我更想 ...
我係你都會去公司玩大佢!你老公都唔面你同你爸媽!你都唔駛留任何情份!

gracechanbb  Agree  發表於 12-12-21 17:33
一罐可樂  我都會咁做, 個2 隻賤人預左有今日架啦, 玩大佢, 幫個2 隻人醜事公告天下囉~  發表於 12-12-15 13:20

水晶宮

玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

mrshopeless 發表於 12-12-15 11:49

send比公司某些人咪得囉。。。秘書/receptionist/同妳C6不嬲唔啱嘅人,肯定可以傳得好快。
未開花 成長中 初二開花 4個花蕾

複式洋房

MINIBEAN 發表於 12-12-15 11:56
睇到我都好鄧你傷心,不過比我既性格,都係會去佢公司跟佢返屋企,爆埋比佢老公知都好,我自己預左離婚,但 ...

我以前火爆... 但分開後我真心改,個人冇咁躁... O個日O係大堂見到個賤女人,以我以前性格我一定會一開始刮佢兩巴, 再嘈上佢OFFICE... 但我竟然忍到手...

我係想搞到佢兩個冇面,但我仲心痛老公,唔捨得佢冇面同瘀.. O個日咁多差人消防,仍兩個已經瘀到貼哂地,我真係心痛我老公..我喊住求老豆唔好報警,老豆冇理我,佢話一日唔俾你睇到佢一日都唔會認.. 最慘BB在場..個DADDY賤瘀埋自己個BB...

珍珠宮

hashtag影視迷勳章

睇完你ga經歷之後過得好sad. 樓主, 你要振作. 我覺得你應該要同bb展開新生活, 冇謂再同呢個男人再糾纏落去, 就算有機會再一齊返已經冇意思, 有d缺口修補唔到. 同埋樓主呢刻放唔抵ga可能係你唔甘心輸俾一個咁ga女人&你愛ga只不過係以前ga老公並唔係而家ga佢. 希望你可以站起來, 加油!

複式洋房

回覆 MINIBEAN 的帖子

我有問過自己.. 因我真係好愛好愛佢.. 13年黎佢冇異心...所以我成日覺得佢一時LOST左...但佢所作所為真係好HURT... 痛到我冇字再形容到...
但佢而家同隻賤西愛到要生要死,短期內佢都唔會醒... 我真係相信有報應

複式洋房

Lisaman886 發表於 12-12-15 12:04
堅強啊樓主,呢個賤男人捉姦在床都死口唔認,死左都唔恨啊!同我以前果個賤人一樣,比機會佢係無用架,而且 ...

同我媽咪講O既一樣,我冇主導權,一直俾佢拖住走...

唉... 睇黎,佢唔醒,我自己都要醒...

gracechanbb  你知就好啦!  發表於 12-12-21 17:35

複式洋房

heffalumpiglet 發表於 12-12-15 12:05
send比公司某些人咪得囉。。。秘書/receptionist/同妳C6不嬲唔啱嘅人,肯定可以傳得好快。 ...
我朋友當日就係打去RECEPTION搵個女人,人地話個賤婦唔O係度... 朋友SUGGEST我就EMAIL個賤人D相俾佢公司個MAIN EMAIL...
但我同老公一個朋友傾過,佢叫我俾佢同老公傾下, 佢覺得未必冇彎轉.. 叫我唔好衝動先...

我初頭好想O係度POST個賤婦個樣同名, 我信佢公司應該有人上BK O既..

男爵府

回覆:我老公帶女人返屋企..(SORRY,好長,要分幾次打)

放手啦,你C6人格卑劣,一分開住,連養B$都唔俾,講說話又賤,性格咁賤,佢肯回頭先係你不幸。另外唔唔甘心佢揀一個咁差嘅女人,佢咁賤,係配呢啲老肥婆,佢配你唔起。人要変心冇辦法,但處理得咁差,全不認錯,所有錯都係老婆錯,呢啲男人,送俾老肥婆吧!至於老肥婆,如果真係因人有老婆拒絕人,就唔會不斷同人whatsapp啦,賎

iluvmeeself  WELL SAID !!!  發表於 13-6-24 19:17
gracechanbb  冇錯  發表於 12-12-21 17:36

侯爵府

BB防敏心得分享勳章 最關心BB問題熱投勳章 想生BB熱投 DHA勳章 大廚勳章

睇到我

樓主加油!!!!雖然唔知可以幫到你d咩,等佢地比天收啦!

我支持你!!!希望你快捱過

別墅

正賤男加賤婦

大宅

睇完以後我都眼濕濕!樓主堅強吖!bb好需要你架!乜都唔好霖住,唔好霖離唔離婚,唔好霖點解你c6會變成咁!你宜家需要冷靜!冷靜落離有好多事就會清楚明白喇!加油吖!樓主!

男爵府

引用:Quote:heffalumpiglet+發表於+12-12-15+12:

我朋友當日就係打去RECEPTION搵個女人,人地話個賤婦唔O係度... 朋友SUGGEST我就EMAIL個賤人D相俾佢公司個MA ...
睇完我相信你同老公有問題好耐,不過你老公太賤,不用留戀賤男!你應該俾晒佢地朋友知佢地做的事!
係佢地代價

大宅

好媽媽勳章

引用:回覆+MINIBEAN+的帖子 我有問過自己..+因

回覆 MINIBEAN 的帖子

我有問過自己.. 因我真係好愛好愛佢.. 13年黎佢冇異心...所以我成日覺得佢一時LOST ...
我都覺得佢係一時既衝動,但係十三年既感情咁受唔住衝擊都唔緊要,都唔洗做到咁,人地仲要有老公架,我覺得人生仲有好多野,唔好為左一個呢一件事太唔開心,講真,我睇完你既都都哭了,何況你父母,爭氣d,堅強d,因為我地都係人地媽媽喇,唔好咁易比d賤人激到先,佢返唔返黎,你原唔原諒,已經係後話,最緊要係你既心情,唔好比d賤人影響,唔好睇到個衰人咁重要

伯爵府

畀面勳章

唔好太執著啦...
你老公真係好 x 賤....
堅強 d..

首頁
12345...47

尾頁

跳至