興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

我買唔到條可以經電腦charge電的PDA USB Cable.

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 我買唔到條可以經電腦charge電的PDA USB Cable.

可以試吓賣電腦配件舖頭。

有時這類線可以交換用,試吓mp3、手提電話,card reader之類的電腦接線睇吓有冇差唔多樣的。

侯爵府

畀面勳章

Re: 我買唔到條可以經電腦charge電的PDA USB Cable.

呢類usb to mini usb cable電腦商場實有,行轉啦...
(試埋都仲得 )

洋房

姿姿 寫道:
你一條只有兩頭的cable, 一邊接pda, 另一邊是usb接電腦, 不用插火牛, 可以經電腦charge電, 又可以做data 同步. 我買機時送的, 但唔見左了, 現在唔知邊樹有得買, 去代理買又話無lee d cable.

pda 係 MODEL ? MK 星際應該可以找到 ..[

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

高登有呀,sync cable可以叉埋電,
拎埋妳部ppc去喇,可以試埋俾妳睇!

大宅

去高登,見到有PDA套、電池、保護貼、stylus賣的鋪頭就有,你能講出型號就能找到(除非你的是非常冷門)!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至