單親天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

畀面勳章

Re: *22╭歲以下媽媽。﹏。part 6*

superlover_mak 寫道:

你個女仲細!大把時間俾你影啦!
我個仔都咁大個, 我都只係得幾張全家福之ma!
不過我o個d 係3個玩自拍既!
得一張係我細佬幫我地影!
我同佢分開左啦!
佢唔再係我老公啦!
佢而家已經係第2個女人既男朋友lu~~~

下?!sorry啦, 提你d傷心事...唔好意思呀....
傷心野唔好諗啦..... 我地不如講下d開心野啦....
我地幾時開枱o者, 上次同你地打左一圈就收枱啦,
幾冇癮呀, 跟住一路都冇打過啦.......

大宅

lo8189 寫道:
superlover_mak
佢一直有第三者?d男人真係衰,拋妻棄子

唔係, 係近期姐!
唔關佢事既, 件事我都有錯!
算啦, 佢鐘意點就點啦!
我冇野再可以做嫁啦!

大宅

winmi,

唔緊要wo!
唔開心緊有既!
但冇之前咁唔開心啦!
你都聽到呀nam講啦, 我呢排好左好多嫁啦!
唉....上次要湊住d 細路!
打鬼到咩!
唔帶小朋友, 打8圈都冇問題呀!

子爵府

畀面勳章

nam18 寫道:

哈哈哈哈哈......
我地搵一日....打牌law.......
好耐無打過啦.......

依...好鬼衰架, 一講完即刻手痕tim...
快d約個時候出黎止痕啦....

大宅

winmi 寫道:
[quote]
nam18 寫道:

哈哈哈哈哈......

快d約個時候出黎止痕啦.... [/quote]

哈哈哈哈哈哈哈......
人地講一講..你就咁痕啦.....
你幾時有假放先????
講講下...對手都痕痕地啦.....
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

子爵府

畀面勳章

winmi,

唔緊要wo!
唔開心緊有既!
但冇之前咁唔開心啦!
你都聽到呀nam講啦, 我呢排好左好多嫁啦!
唉....上次要湊住d 細路!
打鬼到咩!
唔帶小朋友, 打8圈都冇問題呀!

好左好多咪good囉, 最緊要係諗得通....
打8圈點夠wow, 打12圈就差唔多.....
如果唔係點止痕呀~~

大宅

winmi,

唔通我日日唔開心, 日日喊咩!
而家都夠樣衰嫁啦
唔通仲要樣衰多幾倍咩!
哈哈哈哈!
12圈......咁就要睇下我patpat生唔生性啦!!!
我怕到時手唔痕, 變相patpat痕wo!

大宅

nam18 寫道:
[quote]
winmi 寫道:
[quote]
nam18 寫道:

哈哈哈哈哈......

快d約個時候出黎止痕啦.... [/quote]

你幾時有假放先????
講講下...對手都痕痕地啦..... [/quote]
上yahoo打陣牌!
講到我都好想拎d 麻雀出黎玩下!

子爵府

叻女~支持你

大宅

d男人賤都唔係今時今日先知啦......
所以我成日都話女人係唔可以咁依賴男人既....

我諗我既經歷....令到今時今日既我咁硬正.....
無跌過又點會長大呢......
條路點都係要行....再唔開心都係要行......
依個世界無話無左邊個唔得既.....
最緊要係跌倒之後識自己企返起身.....
唔好再向後望啦...前面既路仲精彩a!!!!!!!!!

一段愛情無左.....雙方面都有錯....唔可以只怪哂一方.....
今次既失敗唔等於永遠既失敗......
從失敗中吸取教訓....
下次向成功進法啦........

無論發生咩事......都要記起你仲有仔仔/女女....
你地唔係獨身一人.... :wink: :wink:
萬大事都仲有仔仔/女女撐住你地A!!!!!
http://www.babyhome.com.tw/bb/137249

大宅

nam,

我都唔係第一日先知男人咁賤!
再賤d 既男人我都同過佢地一齊啦!
but o個陣時都係玩玩下之ma!
到我認真既時候, 又要俾人咁對我, 我都唔知可以講咩野!

你講得好岩!
雖然我既望呢段感情會返黎, 但機會都唔大!
當然我真係好想佢返黎做番一個好爸爸!
但可惜所有野都只係得我諗!
佢會唔會做我真係唔知!

所以, 而家我只可以諗我同個仔!
雖然我將會失去一個仔仔/女女, 但最起碼我都仲有卓軒!

大宅

lo8189 寫道:
叻女~支持你

唉......咁我咪唔可以同你食早餐囉!
我而家都唔返o個邊訓囉!

子爵府

nam18
估唔到你咁成熟架@@"
快d開part2喇

子爵府

畀面勳章

nam18 寫道:

你幾時有假放先????
講講下...對手都痕痕地啦.....

我放星期日呀....星期六可以開枱wow~~~
人家真係好耐都冇打過啦,
以前個個星期都有局架嘛... :cry:

子爵府

實有機會嘅~ :wink:
唉......咁我咪唔可以同你食早餐囉!
我而家都唔返o個邊訓囉!

首頁

尾頁

跳至