家庭理財

跳至

首頁

尾頁

洋房

Re: 有無人買 窩輪 架, 傾

thanks
迪迪仔 寫道:
[quote]
waiwai75 寫道:
DICK:
GOOD MORNING!!
隻 617(@0.305) 仲入得過嗎?

排0.3喇,入唔到由佢 [/quote]

大宅

中銀好衰ga,好多時唔得,同埋好快又無效,要重新輸入。

我鍾意交銀多d
慘啦!掂解中銀internet 唔得家

別墅

收到 首領

迪迪仔 寫道:
[quote]
DICK:
GOOD MORNING!!
隻 617(@0.305) 仲入得過嗎?

排0.3喇,入唔到由佢 [/quote]

男爵府

好媽媽勳章

Erniema 寫道:
Good morning

禽晚訓得唔好, 而家好想訓 .

洋房

咁交銀d手續費貴唔貴呀?
busymami 寫道:

我鍾意交銀多d
[quote]
[/quote]

大宅

唔知你地知唔知道,如果用交銀的綱上買賣股票,同一日內,同一隻股票的買或放,min charges都只收一次。

即是,如果有20000股#78,你分開四五次估,都是計算$100 min 銀行charge。 買都一樣wor。 又幾好,可以唔駛因為想慳D經已費用而多買同一隻股。

大宅

咁交銀d手續費貴唔貴呀?[quote]

我鍾意交銀多d
[quote]
[/quote][/quote]

只有min$100經已費+政府收果d之後就乜費都無GALA。

不過只有每個月300次即時報價。 同埋佢無中銀咁多資訊睇。所以我用中銀來睇料多,當交銀D即時報價快快用完,就用中銀個500次lor。 所以開多一兩個a/C都無壞

大宅

迪迪仔 寫道:
[quote]
Erniema 寫道:

[/quote]

俾你fit完, 醒左啦.
你离日唔係開夜咩? 重唔訓?
#78-0.70, & #617-0.305 .

男爵府

好媽媽勳章

唔知你地知唔知道,如果用交銀的綱上買賣股票,同一日內,同一隻股票的買或放,min charges都只收一次。

即是,如果有20000股#78,你分開四五次估,都是計算$100 min 銀行charge。 買都一樣wor。 又幾好,可以唔駛因為想慳D經已費用而多買同一隻股。

又幾好喎

男爵府

好媽媽勳章

Erniema 寫道:

#78-0.70, & #617-0.305 .

甘就好喇, 多2野!
我等陣訓架喇,唔見我出聲即係訓左!

大宅

Erniema 寫道:
[quote]
迪迪仔 寫道:
[quote]
Erniema 寫道:

[/quote]

#78-0.70, & #617-0.305 .[/quote]

係呀!迪迪仔快d休息下啦!唔夠訓會好燥ga,咁就會成日fit人同打人gala

諗諗下,下次請你飲花其心茶仲岩wor

大宅

迪迪仔 寫道:
[quote]

又幾好喎 [/quote]

真係幾好wor.

洋房

走寶啦!兩隻(78 & 617)都入唔到, 唉! 冇運行啦,
:-( :-(

大宅

#471好勁呀!我對佢總是念念不忘

子爵府

copy from apple dailey

新 鴻 基 公 司 ( 086 ) 早 前 以 每 股 7 元 配 售 2.48 億 股 , 集 資 逾 17 億 元 , 令 到 股 價 偏 軟 無 力 , 噚 日 曾 跌 至 5.95 元 , 收 報 6.20 元 。 咁 大 手 貨 配 出 街 , 市 場 自 然 會 憂 慮 股 價 大 散 , 甚 至 引 起 互 相 踐 踏 的 局 面 , 但 原 來 2.48 億 股 中 , 有 1.25 億 股 落 入 基 金 Penta Investment , 據 聞 其 他 貨 源 亦 主 要 落 入 強 者 手 上 , 即 係 話 貨 源 相 當 歸 邊 , 秩 序 仍 然 受 控 。 據 聞 , 新 鴻 基 公 司 旗 下 的 天 安 中 國 ( 028 ) 會 獲 得 基 金 入 市 增 持 , 噚 日 升 1.2% 至 4.20 元 。
唔知亞女幾時先會叮一聲

男爵府

好媽媽勳章

#471好勁呀!我對佢總是念念不忘

算吧喇,成交疏落,自己人炒自己人,而家好易俾佢玩死

男爵府

好媽媽勳章

heihei媽 寫道:

新 鴻 基 公 司 ( 086 ) 早 前 以 每 股 7 元 配 售 2.48 億 股 , 集 資 逾 17 億 元 , 令 到 股 價 偏 軟 無 力 , 噚 日 曾 跌 至 5.95 元 , 收 報 6.20 元 。 咁 大 手 貨 配 出 街 , 市 場 自 然 會 憂 慮 股 價 大 散 , 甚 至 引 起 互 相 踐 踏 的 局 面 , 但 原 來 2.48 億 股 中 , 有 1.25 億 股 落 入 基 金 Penta Investment , 據 聞 其 他 貨 源 亦 主 要 落 入 強 者 手 上 , 即 係 話 貨 源 相 當 歸 邊 , 秩 序 仍 然 受 控 。 據 聞 , 新 鴻 基 公 司 旗 下 的 天 安 中 國 ( 028 ) 會 獲 得 基 金 入 市 增 持 , 噚 日 升 1.2% 至 4.20 元 。

28呢2日走勢真係相當麻麻,
好心喇,唔好唱我買左個d喇 :-(

子爵府

咪係, 都唔知係咪因為隻86 腳仔軟連累佢呢
唔知亞女幾時先會叮一聲

洋房

我走啦, 冇眼睇
希望您地賺多d啦
617 go go go
78 go go go

男爵府

迪迪仔,
#28今日駛唔駛沽出呀?
迪迪仔 寫道:
[quote]
heihei媽 寫道:

28呢2日走勢真係相當麻麻,
好心喇,唔好唱我買左個d喇 :-( [/quote]

首頁

尾頁

跳至