嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

唔知fitti好唔好用呢?

呢排六筒豬用pampers特級綿柔pat pat都好易紅,所以諗轉nepia用試下,點知叫爺爺買,佢買唔到nepia就買左2包fitti

唔知fitti 好唔好用 :-( :-( :-( patpat會唔會仲易紅ga???

伯爵府

2024年龍年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Re: 唔知fitti好唔好用呢?

ok喎, 價錢又扺, 我囡囡用咗咁耐都無試過patpat會紅

男爵府

I also like Fitti

別墅

fitti好易漏尿同好焗身
妮飄比pampers仲軟身,又平,我在卓悅買s碼$63/54片,同fitti差唔多價錢

別墅

幾好幾好

公爵府

畀面勳章

我今日行apm問佢攞左條fitti,點知漏到成件底衫濕哂,好彩已經返到屋企屋下咋,我又冇帶多條褲喎

大宅

fitti都幾好用,
如果你bb個pat pat好易紅既話,可以每次換片時搽下cream,等無咁易整到紅
[img align=left]http://i30.photobucket.com/albums/c347/yokochiang/DSC00397r.jpg[/img]

大宅

上次bk聖誕展果陣送左2條fitti
試左兩次覺得幾好用
所以咪自己買左一包比囝囝用
點知用落先發覺囝囝patpat會紅同好易漏尿
所以最後都係用返nepia
而家覺得米奇都好好用

首頁

尾頁

跳至