婆媳關係

跳至

首頁

尾頁

大宅

引用:講個笑話比大家聽 唔知大家仲記唔記得老公

原帖由 Sammy1981 於 12-04-01 發表
講個笑話比大家聽
唔知大家仲記唔記得老公有親戚三月尾擺酒?daddy話我地結婚時,人地有黎飲,所以 ...
$500?兩公婆一齊?就算單拖,酒店喎,仲要係親戚,可能你叔仔結婚時收左好多$500

大宅

回覆 Sammy1981 的帖子

mi : 以我所知男人想生bb容易d, 食鹿茸, 最好去相熟既中藥舖成隻角買, 買左之後中藥舖會侵另外唔知係咩野既液體一排, 跟住將佢切開一片片, 你記住切既時候你要去睇住佢切, 叫佢幫你分開一包包, 每次煲湯煲一包, 至於煲咩料你可以問藥材舖或者你mama, 男人飲完好勁秋, 不過建議你唔好去d好有名既中藥店買, 因為價錢同普通中藥店差好遠

另外阿膠我就建議你女人唔係發生大量出血好大獲既女人病就唔好食住, 因為阿膠係超級補既中藥, 你咁後生就咁補法, 第日老左搵咩中藥補身呢? 同埋阿膠現在市面上好多假野, 你要買一定要搵相熟舖頭, 我有個阿e就係子宮大量出血(阿e53歲), 西醫話要切左個子宮, 中醫就執中藥(內有阿膠)食一年睇好左, 其實以你既情況, 食當歸, 北'祺', 就ok啦, 最好就配合睇中醫啦, 希望幫到你

大宅

回覆 Sammy1981 的帖子

而家d big 6 唔係懶豪嘅咩!
識得話人唔好失禮, 自己又黏夠膽比$500...

子爵府

大宅

好似唔見好多PAGES,???
MI,唉,雖然素未謀面,但大家都好似老朋友啦,
頭先講到些姑太約見,妳都是聽取JMS意見,暫不再見,等她們反省反省,
既然年長的如此是非不分,就由其自食惡果:等他們下下要夾錢先返到鄉下,
好快他們就鬼打鬼,嘩,好戲在後頭!由它啦,路是他們行,怨天都無人可憐.

大宅

Sammy1981 發表於 12-1-29 00:51
多謝你地關心。我唔想同老公和媽咪講,怕佢地擔心,但又真係頂住頂住先上黎訴下苦

我唔係細佬女,亦無要求 ...

嘩!! 佢有無再賤d 呀?????
拎走外家買俾個女食0既野.....
咁巴閉就自己掏荷包買俾個細新抱啦!!
依家拎人地0既補品就唔怕邪到佢呀? 頂丫!!!!
小產左都要好好補身架!!!! 佢真係賤到爆!!

大宅

Sammy1981 發表於 12-1-28 23:13
實情係我叔仔老婆同時有咗。
99仲叫佢唔好搵我,話我無福氣,驚我邪到佢再無多個孫。

...

首頁

尾頁

跳至