婆媳關係

跳至

首頁
45678...89

尾頁

珍珠宮

wyeth冷知識勳章 畀面勳章

樓主好幸福,你老公做得好好

男爵府

回覆 Sammy1981 的帖子

小產冇人想, 可能個天覺得而家唔係一個好時候呢?唔好怪自己, 心地好既人一定有好報應, 好快你個BB就會返來

少D同你弟婦來往, 我覺得佢都係是非精, 唔知你99係唔係重男輕女(睇都係, 小產話人沒福氣咁迷信都有), 佢生女時可能你99都唔高興。

祝你快快又大肚!

水晶宮

唔好理佢咁多啦....自己保重仲好

大宅

回覆:99 態度180度轉變令我好難過

你老公好好呀,連你瞓覺磨牙流眼淚都知,睇到我都喊埋一份,如果我老公都有咁man就好啦,只怕我man過佢多多聲

唔好擔心咁多啦,萬大事你老公都會幫你搞定,你就安心養好身體,同老公生多幾個!

SWtwins  我都眼濕濕呀!  發表於 12-1-30 15:17

子爵府

老公好勁

個細嫂都唔知係咪人來的,佢都仲陀緊個,未出世㗎,都唔積啲口得!因住有報應!

男爵府

好好休息及養好身體,你老公好man

伯爵府

畀面勳章

你細嫂有冇讀書架...話哂你都係大嫂..就算唔夾都要客客氣氣呀..
你有個咁好嘅老公先係有福氣呀..
你唔好覺得有冇玩大左...我係夫家除左姑仔..我同 c6算輩份最細..
但我都會比夫家知..我係好重視尊重呢樣野..所以嫁左入黎十幾年佢地對我都好好..當然我都對佢地好好啦...千萬唔好諗住大家一家人就唔計較..大方都要睇情況架..唔係比人蝦架..

有望你好快就有返 bb..仲要係男丁!!!!

男爵府

呢2件99 &叔仔老婆少見為妙 ! 總之, 老公企你個邊支持你就已經夠 !
好好養好身子, 小天使好快會再重臨架喇 ! 加油 !

侯爵府

引用:其實我有啲擔心,我老公係咪玩大咗 佢咁話

原帖由 Sammy1981 於 12-01-29 發表
其實我有啲擔心,我老公係咪玩大咗
佢咁話佢亞媽,係咪好不孝
其實你老公甘做係幫99同弟婦積褔架。 偷人嘢食仲要講人壞話先係最折褔。畢竟攞人成萬蚊保品,問都唔問,你估攞包公仔面咩。
話說我阿嫂大肚,佢從日本訂一箱松茸補身,聽聞要幾千蚊。我阿媽第日就攞左兩小盒比我,話:佢話好有益架, 痴鬼線, 成箱點食得晒, 比兩包你。跟住我甘有教養,就即刻話: 人地食唔晒你就攞架拿?你啲錢夠洗唔晒啦,甘係咪係人都攞得啊! 跟住佢堅持話自己有問過阿嫂我先肯要。
其實係咪老人家心目中我地姑嫂,妯娌都係一家人,應該共產既尼

珍珠宮

anna59 發表於 12-1-28 23:20
樓主系唔系好細個.成熟D 啦!咁你又萬冇義務去照顧佢啦!

我既意思系奶奶冇義務去關心同照顧新抱.同樣地你奶奶第曰老咗你又唔使理佢,晤好嬲啦!新抱系冇義務去照顧99.對於你奶奶講既野樓主唔使咁上心.

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

你老公好好呀,佢無不孝,只係做該做的事,至有問題都係你99同細嫂,你叔仔都唔差,起碼佢有話俾大佬知自己老婆講過d乜嘢
你C6同你講嗰番說話睇到我眼濕濕添,佢真係好錫你
收拾心情,養好身子,快d做個健康快樂的媽咪

別墅

唔好理佢啦, 生仔係你自己既事, 養好身子再黎過, 唔好影響心情,
不過我覺得要同你老公講你唔開心, 唔好鬱住. 唔好一個人食曬!

別墅

引用:多謝你地關心。我唔想同老公和媽咪講,怕佢

原帖由 Sammy1981 於 12-01-29 發表
多謝你地關心。我唔想同老公和媽咪講,怕佢地擔心,但又真係頂住頂住先上黎訴下苦

我唔係細佬女,亦無要求 ...
慘過比人打劫噃!
妳媽咪送俾妳嘅野,問都唔問就攞。
唔係搶,係咩?

大宅

你有個咁既老公,其實好有福呀~~bb好快番來搵你架啦~~

公爵府

引用:樓主,可借d意話你99拎咗你d補品俾你叔仔個

原帖由 kayingivy 於 12-01-29 發表
樓主,可借d意話你99拎咗你d補品俾你叔仔個老婆,話因為自己小產咗,所以唔係咁好,無事無幹就話分享啫,而 ...
:;pppp:我地DC9一定要保護自己!

禁止訪問

男爵府

回覆:Sammy1981 的帖子

如果你俾佢用,你預咗deposit佢唔會俾返錢,條大數99找都應該會叫你老公搞掂,

禁止訪問

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

引用:+本帖最後由+Sammy1981+於+12-1-31+00:33+

大宅

一定要你99攞一筆錢出嚟先,費事第日又要你老公埋單

珍珠宮

陪月勳章

引用:+本帖最後由+Sammy1981+於+12-1-31+00:33+

原帖由 Sammy1981 於 12-01-31 發表

好多謝你地咁關心我呀!
唔比,話cancel左!廢事d人得寸進尺, 以後大把手尾跟!大家保持距離好d!
而且佢都唔會比返錢你啦~

首頁
45678...89

尾頁

跳至