夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

子爵府

Re: 喂)))))))))))

靜藍媽媽:
禾唔怕你架!!!又唔是我d’場!!! 但是靜藍妹妹病jor’ 喎!!!你唔是要做好媽媽!!1
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

見妳哋咁熱鬧, 我又要入嚟傾埋一份呀~
2個寶貝~雅詠&灝泯

公爵府

meialo 寫道:
靜藍媽媽:
禾唔怕你架!!!又唔是我d’場!!! 但是靜藍妹妹病jor’ 喎!!!你唔是要做好媽媽!!1

禾打暈

子爵府

反啦反啦!!!越多仁入雷反越開針架~~~~
angelmak 寫道:

子爵府

禾刀打暈咗亞BAND仔~~~~!!!!
靜藍媽媽 寫道:
[quote]
meialo 寫道:
靜藍媽媽:

禾打暈

子爵府

我無樹呀!!!我閃呀閃呀閃!!!打我唔到打我唔到!!!
在你把我帶回家之前,請記得,我的壽命約有10~15年;你的離棄,會是我最大的痛苦.
當我要捱過最辛苦的歷程時,請千萬不要說:「我不忍心看他。」或者「讓我不在場時才發生。」
只要有你和我在一起,所有的事都會變得簡單容易接受。請你永遠不要忘記,我愛你。

大宅

妳哋平時都咁夜瞓o家?
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

禾又見到你喇~~~~去四五個TOPIC刀遇到熟人,反得我巧開針呀~~~~~
meialo 寫道:
我無樹呀!!!我閃呀閃呀閃!!!打我唔到打我唔到!!!

子爵府

吾係呀~~~係今晚咋~~~平日朝朝都要湊仔番學,晚晚刀要做灰姑娘十二典要訓架喇~~~聽日亞仔唔駛番學,禾至可以反夜D咋~~~~
妳哋平時都咁夜瞓o家?

子爵府

angelmak:
你就要多d上尼喇!!!好好反!!!爽死爽死!!!
bandband:
給人最到好計爽!!!

大宅

O... ic~ 我個女聽日都要返學呀! 佢要表演唱英文歌呀!
2個寶貝~雅詠&灝泯

公爵府

meialo你重唔番

公爵府

快d過

子爵府

禾地係咁周圍走,吾豬RINGOIVY姐星期一番到雷會唔會嚇C佢呢~~~~咁多豬有排佢溫呀~~~!!!!
meialo 寫道:
angelmak:
你就要多d上尼喇!!!好好反!!!爽死爽死!!!
bandband:
給人最到好計爽!!!

子爵府

咁醒?!你記得帶埋DV機拍低番雷俾禾地欣賞呀~~~~

禾個仔雖則茅表演,但係佢學校星期一有哈佬喂扒地反呀~~~~實開針C亞BAND仔刀似~~~~ 頭先禾至買左副疆C牙同疆C袍俾佢反咋~~~~ 佢巧興奮呀~~~
O... ic~ 我個女聽日都要返學呀! 佢要表演唱英文歌呀!

侯爵府

阿band,

你又真械茅處不在, 禾去到邊都鄭到你既!!!!!

大宅

咪係! 仲話星期一先返喎! =="
我個女星期一都有哈佬喂Party呀! 咁妳個仔會扮咩呀?
2個寶貝~雅詠&灝泯

子爵府

你咪又係~~~!!!今晚禾地一個二個刀反得巧開針~~~!禾爽雷PK咁耐,刀未試過巧似今日咁,四五個TOPIC係咪傾,仲要係鄭親嗰D都係同一班人~~~!!!認真搞鬼~~!!!
elf 寫道:
阿band,

子爵府

扮佢老豆--->疆屍呀~~~~
咪係! 仲話星期一先返喎! =="
我個女星期一都有哈佬喂Party呀! 咁妳個仔會扮咩呀?

侯爵府

係呀, 禾都巧少鄭個個topic都係個d人架, 尤其自己post言之後, 戰個頭又雷左d新post, 巧鬼好反架者!!!
bandband 寫道:
你咪又係~~~!!!今晚禾地一個二個刀反得巧開針~~~!禾爽雷PK咁耐,刀未試過巧似今日咁,四五個TOPIC係咪傾,仲要係鄭親嗰D都係同一班人~~~!!!認真搞鬼~~!!! [quote]
elf 寫道:
阿band,

[/quote]

首頁

尾頁

跳至