自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大宅

:-D :-) :-( :-? 8-) :-P :evil: :angryfire: :sm: :wave: :mrgreen: :weapon: :giveup: :sleep: :party: :tongue: :ranting: :wth: :wink: ?-( :cheeze: :idea:

大宅

侯爵府

大廚勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大宅

回覆:為咗我哋偉大天文台,請各位入嚟留言支持吓,多謝

我撐你,唔駛理人點講,我為香港天文台感到驕傲!

珍珠宮

好媽媽勳章

子爵府

2023年兔年勳章

支持天文台!

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持支持

侯爵府

熱血勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

tww1229 發表於 11-9-30 13:34
每次打風都有人要投訴呢樣,投訴果樣

今次我要出嚟讚吓天文台

今天安排也很好. 一早公佈幼稚園不用返

翡翠宮

支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!支持!!!

男爵府

我都要讚吓個天文台 !
其實我記得以前都會上午掛三號, 下午轉八號, 公司亦會知將近八號就於未掛前放人走... d 人都無話投訴迫車, 或點解要掛又唔早 d 掛等等...
但依家世界變, 搵食艱難, 公司明知會掛八號, 一日未掛起, 一日都唔放人....
所以大家咪迫餐死囉...
都唔關天文台事... 要怪都只可怪老闆...
我支持只為市民安全著想的文台, 千祈唔好被社會其他因素動搖呀 ! (eg: 政治, 經濟, 怨氣, 無理投訴... 等)
只要照顧市民安全, 並早些公報讓市民有所準備, 就已是盡了天文台的責任了.

首頁

尾頁

跳至