使用意見

跳至

首頁
12345...8

尾頁

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

紫_盈 發表於 11-4-7 10:27
我無論pm,回貼或發貼都會出現(內部錯誤,無法顯示此內容 紫_盈 )這字句,
我以為發唔到按多幾次都唔得,但出 ...

已通知技術員跟進。不便之處,敬請原諒!

禁止訪問

禁止訪問

禁止訪問

複式洋房

我想問..點解pm要幾日先收到...??
我check既pm日期都係顯示3日前...
但我日日都有check咖啵...
唔該查下係咪出佐問題啦.thx..

禁止訪問

管理員

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 +3金熱血 2018母親節勳章 2018父親節勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 爸B勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 2016畫展勳章

Oo純點oO 發表於 11-4-8 18:03
我想問..點解pm要幾日先收到...??
我check既pm日期都係顯示3日前...
但我日日都有check咖啵...

請問現在仍有此問題嗎?

管理員

紫_盈 發表於 11-4-8 12:27
我都係唔得呀!
我用緊IE9,而Firefox瀏覽器是什麼?
THANKS

我們建議未能成功使用私人訊息的會員嘗試轉用其他瀏覽器,看看會否是個別瀏覽器的設定問題。

例如:

Firefox(下載網址):http://moztw.org/firefox/

chrome(下載網址):http://www.google.com/chrome/ind ... k&utm_medium=ha

複式洋房

回覆 bk_admin 的帖子

暫時未有..如果還有此問題的話..我會再留言..thx.

bk_admin  謝謝!  發表於 11-4-11 12:38

大宅

嘻嘻 發表於 11-3-30 22:56
舊版睇倒發出的訊息,對方睇咗未,但新版好似無呢個功能,定我唔識用呢?請賜教 ...

i want to know too

召藥師  對方睇咗pm,個標題會變咗灰色。(未睇時係藍色)  發表於 11-4-18 20:16

伯爵府

請問如何一次過刪除多個pm的問題解決未呢???

bk_admin  各位目前可以使用教育王國帳戶的私人訊息內批量刪除。  發表於 11-4-15 14:44

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章 畀面勳章

quite clear, thanks!

複式洋房

成日見你哋話 PM , push .我真係唔曉用, 現在好清楚,唔該哂, 下次可試吓用...Kaka..

複式洋房

急問: 回覆或嘗試發PM時,收到"你目前沒有權限進行此操作"的告示。請問怎樣解決?

複式洋房

急問: 回覆或嘗試發PM時,收到"你目前沒有權限進行此操作"的告示。請問怎樣解決?

請問樓主可有空指教,email 或電聯都ok,謝謝!

管理員

mldaddy 發表於 12-1-12 13:27
請問樓主可有空指教,ema ...
民房(0-30分)的用戶組沒有發送私人訊息的權限,而您的分數目前為22,須多獲取9分才可以發出訊息。

用戶可查看積分規則,了解如何在論壇內獲得分數。

http://www.baby-kingdom.com/home.php?mod=spacecp&ac=credit&op=rule

Vancouverboy  Thank you very much for the information!  發表於 12-2-13 14:05

洋房

想請問一下:
我收到其他會員PM時想回覆, 或直接PM他們時,總是出現下面的句子:

"你目前沒有權限進行此操作"

請問我該如何做才可以PM別人?

謝謝

男爵府

BK Milk勳章

清楚哂!

男爵府

畀面勳章

回覆 DoReMi媽媽 的帖子

很讚成你的提議!
你要身體好、記得時時要飲水、不一定等到等到口渴嘅!

大宅

Thanks

首頁
12345...8

尾頁

跳至