跳至

首頁

尾頁

洋房

通常係邊度買玩具(積木,圖形)比bb

如題

伯爵府

Re: 通常係邊度買玩具(積木,圖形)比bb

Michelle~

你可以去下八佰伴既玩具部到看下,或者致富玩具哥度又或者去媽咪店都有得買架~

大陸既愛嬰島都好似有喎~

複式洋房

講起買玩具真係激氣,早幾日同仔仔去八佰伴買衫,買完衫仔仔就過去玩具部睇玩具,以前m記個度個間,見到架搖控車,好細架,$129,要我買比佢,我都唔想買,佢係都要買,結果都係買左,我唔係激氣佢要我買野,我係激氣今日去致富竟然見到同呢架車一模一樣,$69.9咋,你地話有冇攪錯,一直都知八佰伴d野貴,都冇諗過貴得咁離譜,而家越講越興...............話過以後唔去八佰伴買玩具.

複式洋房

講起買玩具真係激氣,早幾日同仔仔去八佰伴買衫,買完衫仔仔就過去玩具部睇玩具,以前m記個度個間,見到架搖控車,好細架,$129,要我買比佢,我都唔想買,佢係都要買,結果都係買左,我唔係激氣佢要我買野,我係激氣今日去致富竟然見到同呢架車一模一樣,$69.9咋,你地話有冇攪錯,一直都知八佰伴d野貴,都冇諗過貴得咁離譜,而家越講越興...............話過以後唔去八佰伴買玩具.

伯爵府

但係有時致富d玩具又會貴過八佰伴架~

侯爵府

pingubj
唔係呀~~ 一架車仔可以差咁遠.... 所以我覺得真係要自己"精明眼"先得架... (知咩野邊度平咁..)

伯爵府

gina~

咁你得閒要上下bk報下料給閣位媽咪啦~因為我都試過買貴野呀~

其實你覺得邊樹買野最低呀?

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

嘩..八佰伴咁鬼貴既咩?好彩我多數返香港買toys比駿駿姐

複式洋房

我都想知邊度買野平d,買貴幾蚊條氣都順d,買貴幾拾蚊喎,真係好唔順架.有時買野想買就買,買貴左真係唔知架喎.

侯爵府

好難講話邊度買野最平, 真係要睇下你買咩....

如果買一般玩具(冇特別牌子) 我會去致富睇下有冇law... 我又有9折...

如果係kitty, pooh, monchhichi個d (trendyland), 我會去cookie, 因為我有8折...

如果唔係迫不得已(得佢有or減價)我都唔會係八佰伴買玩具...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

GINA...但係我去過cookie幾次..佢個價如果唔係八折都貴喎

侯爵府

月希
但係我如果係trendyland買, 佢收我小冊子個價錢, 但係o係cookie, 佢會照小冊子個價比8折我~~

首頁

尾頁

跳至