嬰兒醫護

跳至

首頁
45678...75

尾頁

男爵府

Re: bb五個月左右的媽媽入來傾下計 (再續 - 現已 一歲有多了)......

Michelle,

哈哈,你媽媽好naughty呀, 話你走唔甩喎 :mrgreen:

你而家係咪想我C呀? 需然你亦係好女仔, 但你都咪咁高調OY,比Charlotte知道就永不超生喇!
有咩等我地今個星期上playgroup詳談啦!
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Re: bb五個月左右的媽媽入來傾下計 (再續 - 現已 一歲有多了)......

eeee......你咁早報定案

hehe~玩下無問題既,但唔準諗錯隔離喎![quote]
LongBMa 寫道:
Cyrus B,
雖然,媽媽教我唔好搶人
李家兩條King - 大哥哥Cyrus B, 細佬佬Ryan Lee, 都係爹爹媽媽既心肝寶貝, 得閒入黎我地網頁look look啦!

男爵府

Charlotte, Michelle

重有我, 考慮下 ........>_<

熹熹

男爵府

仲咩愈黎愈多人加入戰團呀? 錦我都係唔可以鬆懈,要好好操fit自己先!
chrisitne 寫道:
Charlotte, Michelle

重有我, 考慮下 ........>_<

熹熹

大宅

唉呀, 你地個個都咁積極, 我都要叫軒軒操fit d , 到11/6睇下有冇女仔吼先 :mrgreen: :mrgreen:

近排軒軒好大睥氣, 又惡, 又唔肯食野, 激c 同tp 傾開, 佢估軒軒係出teeth, 咁我今日襯佢sleep 打開佢個口睇下, 嘩, 原來真係呀, 第11隻teeth 已出左小小, 係上便既第7隻呀, 唔怪得咁bad temper !!! 我真係冇用, 自己做呀媽都唔知個仔出teeth, 反而要人提
No worry be happy

大宅

晴晴條頸出了好多大粒的粒粒, 而且佢好忟, 狂抓佢, 我晚上當佢好似隻 cat, 幫佢抓, 佢先zzz.
放工要帶佢去睇醫生! 又要破財, 正式販家女!

嘩, civil war , 個個對手實力咁勁, 小晴都係四月度搵其他"仔仔"!

佢昨晚比個工人攪到受十大酷刑-就係夾手指, 仲係兩隻, 我當時都好心痛 , 見到佢兩隻手指"nut"皮, 又瘀又紅 , 但我見工人真係冇心, 佢好驚! 我便出了最高的EQ, 教導佢點樣睇住小晴. 好彩, 小晴成日都周圍瘀, 痛慣了, 喊了一會, 就停了 . 咁忍得痛, 我真係榮幸有這個小晴!

大宅

Cyrus B,
豈有此理,你未氹返我之餘又係到撩Michelle 。既然係咁,11號個曰我就走去同朗朗同熹熹玩。
Charlotte
小心女人 寫道:
Michelle,

哈哈,你媽媽好naughty呀, 話你走唔甩喎 :mrgreen:

你而家係咪想我C呀? 需然你亦係好女仔, 但你都咪咁高調OY,比Charlotte知道就永不超生喇!
有咩等我地今個星期上playgroup詳談啦!

男爵府

kyy,
軒軒自從比你鏟左D頭髮後,而家成個箭豬頭,好型仔!

hey! 有時自己唔諗起都唔奇,一日湊仔咁多野要煩!所以依度D姊妹咪有用囉,互相提點下嘛。加上tulipgdn又真係好體貼,好關心人既!

Cyrus B都成日發老脾, 我成日都以為佢係出牙, 但出極都未見佢真係有新牙仔喎! ?-(

大宅

tulipgdn 寫道:
晴晴條頸出了好多大粒的粒粒, 而且佢好忟, 狂抓佢, 我晚上當佢好似隻 cat, 幫佢抓, 佢先zzz.
放工要帶佢去睇醫生! 又要破財, 正式販家女!

嘩, civil war , 個個對手實力咁勁, 小晴都係四月度搵其他"仔仔"!

佢昨晚比個工人攪到受十大酷刑-就係夾手指, 仲係兩隻, 我當時都好心痛 , 見到佢兩隻手指"nut"皮, 又瘀又紅 , 但我見工人真係冇心, 佢好驚! 我便出了最高的EQ, 教導佢點樣睇住小晴. 好彩, 小晴成日都周圍瘀, 痛慣了, 喊了一會, 就停了 . 咁忍得痛, 我真係榮幸有這個小晴!

tp,
"Mud" Ching Ching so unlucky ar? How your maid hurt her? Ching Ching put her fingers beside the door?
She is really a tough girl wow~!

Christine,
Wah~ Hei Hei, Sure Michelle's daddy will "spit" "rice" & said "yes" la!. U know la...he very "Nike" Hei Hei!

男爵府

Charlotte,
又比你捉到tim.........大人請息怒, 其實係我媽媽花心架咋, 佢幫我到處留情, 佢驚我無人吼嘛
等我自鞭兩野以洩你心頭之恨啦。

[size=medium]help~help~

大宅

kyy 寫道:

近排軒軒好大睥氣, 又惡, 又唔肯食野, 激c 同tp 傾開, 佢估軒軒係出teeth, 咁我今日襯佢sleep 打開佢個口睇下, 嘩, 原來真係呀, 第11隻teeth 已出左小小, 係上便既第7隻呀, 唔怪得咁bad temper !!! 我真係冇用, 自己做呀媽都唔知個仔出teeth, 反而要人提

kyy,
Hin Hin have 11 teeth , so many already?
He Can "chew" food or not yet ar? ?-(
My girl have only 5pcs.

男爵府

tulipgdn,
晴晴真係女中豪傑呀,叻叻!係咪似你呢?一樣咁攪笑!
你快D帶晴晴E生啦,睇下D粒粒係乜家科??

男爵府

kyy,

軒軒張相好型仔。。。。

:-P

大宅

唔好唔記得我地軒軒呀, 考慮下 !!

tulipgdn 寫道:

大宅

milka,
軒軒都可以"趙"好多野, 我昨日俾個小蘋果佢玩, 佢竟然自己咬黎食 我都估唔到, 個蘋果連埋skin都幾硬架

小心女人,
係, 好彩係度可以交流下, 互相照應

christine,
he ! he ! 睇相就形, 真人就.............

大宅

小心女人,
你這個代言人唔好幫cyrus攪到個image咁至得o架!
我真係好體貼, 似唔似"M"巾! 別見怪, 我真係好核凸!

kyy,
軒軒肯考慮小晴, 我緊係鐘意, 不過小晴更鐘意你高大的老公!

milka,
係, 門夾手指!

大宅

又到TP C9 推介時間,
近日有本書係坊間出現, 內容好正! 又有圖, 剛好比D資料大家點教仔,
大家睇下有關資料, 有圖LA!

詳情, PLS CLICK

大宅

譁!mud 你地係度追女仔啊。。。 我都想啊!但又出不倒啦。。:-( 敢,有無邊個女仔會喜歡我架?

(傻瓜康康)
我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

男爵府

tulipgdn,
我唔會話你核凸架,愈核凸我愈like架 :mrgreen: 你唔記得我地4個上次響toilet事件咩?Amybb都話我核凸,錦。。。你知我係咩人啦 :mrgreen:

大宅

有無人有興趣換0-3歲食譜,而家用萍果日報+15係OK便利可以換度啊!
我叫康康,又名426,4月26日出世,而家有34磅+啦

首頁
45678...75

尾頁

跳至