夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 天秤座老公...

貝貝,
係咪女仔都會比較有語言天份...~"~ 我個2個姪, 2歲前都未識講野...大姪仔都6歲, 表達能力不太好. 小姪仔...2歲啦, 只會"呀..呀...呀"

~"~

大宅

andreaaaa782004 ,
@v@" 咁你老公都幾可靠wor...
andreaaaa782004 寫道:
我老公冇玩女人
如果比我知道實c

禁止訪問

子爵府

andreaaaa782004,

^^:補番多謝你!sorry呀!之前我係有覆番你,不過唔知係咪server問題,apply唔到添!!!

不過話時話我真係幾頂唔順我個天秤老公成日無意見!!!今日我地帶個仔去買新年衫, :evil: 真係佛都有火~~~!!!問吓佢呢件靚唔靚...佢就猛話唔知/是但/得卦/你鐘意啦!真係好想打爆佢個頭!!!話時話,你地既天秤佬有無咁既毛病???

大宅

我老公好貪靚ga, 佢好識揀衫ga ~"~ 上次和他去看波衫店, 佢就左揀右揀, 仲會去不同的波衫店為同款波衫格價. @v@" 近來佢又睇中再對波鞋, 又再係旺角格價la.. =v=" 佢真係好有審美觀ga.

@v@" bandband, 你公那麼無心, 呵呵, 唔怪得你勞氣啦.

禁止訪問

子爵府

我忍受唔到佢敷衍我架!我噚日都要兇佢,佢先至認認真真咁睇件衫同俾意見! :evil: 要老婆咁惡死...抵打!

禁止訪問

子爵府

Christy,

我老公都好鐘意睇波鞋架!不過我同佢啲品味唔同,佢次次睇中嗰啲我實話老土,我睇中嗰啲佢又話我老土... ?-( 真係~~~!!!

話時話,你地老公算唔算大男人???我覺得我老公係小男人, :mrgreen: 怕老婆嘛! 至少佢都唔夠膽對我惡死,有時佢唔小心兇到我,我唔睬佢,佢都即刻走番嚟氹我架!佢試吓嚟真(兇我),我實K.O佢!

子爵府

嚟緊七年囉!你呢?

禁止訪問

禁止訪問

子爵府

:mrgreen: 嫁咗幾耐都唔知...^^:

新年無乜節目呀,年初一至三都係要湊仔去拜年,年初四打後我隻佬又番工,亞仔又番學(我個仔好正,番學只會放紅日,同番工無分別),咪又係剩低我一個人响度悶囉~~~!!!不過我新年後都要搵工喇,再唔搵既話,我實變抑屈症到似...依家無工開,真係硬係覺得自己幾廢...

禁止訪問

子爵府

我聽日有得見工呀!^^:好可惜我忘記咗佢係乜工...希望聽日見工成功啦~!

我都想做一個全職媽咪,因為可以隨時隨地俾個仔去學啲課外知識嘛!很可惜屋企唔夠錢俾我去做全職媽咪...係喎,你囝囝/囡囡幾歲?我個仔今年九月讀小一喇...有啲緊張...

禁止訪問

大宅

我和公是新婚的.^^" 我沒打算生小孩, 不過, 老公想要個孩子~"~ 年30晚, 公說會和朋友行花市, 我就留在家等他門. 初三是我和公相識的紀念日, 那天我們會做番第一次相識的事情. ^0^~ 新年我得努力做功課, @v@" 不然, 個學位會凍個水.....

bandband,
我是很溫順, 樂天, 給老公面子, 笑面迎人的小女人. 很多事性, 都會依老公的決定. 幸好, 公是個尊重女性的好男人, 不會因為我性格軟弱而欺壓我. 我想你性格是很剛強了 :-P , 是一個能撐半邊天的女人. @v@" 呵呵..你公是小男人, 小男人也不錯, 通常都是有相有量的, 也很體貼伴侶, 還有, 怕老婆會發逹ma...這個時代, 大男人out了. 你有看無視的劇集嗎? 大部份都是已女性作主題, 男角差不多是小男人角色.

我的思想是很傳統的. 很想很想結婚就不工作, 可是公說不工作人會變得懶散...~"~ 當家庭主婦也不是一件易事.

明天你要見工, 加油! @v@" 你一定得ga....

禁止訪問

大宅

我讀part-time degree的.. ^^" 日頭當然要番工啦. 有個degree係手, 人都會定d. 時勢唔好ma..

生bb..~"~ 首先, 我身體唔好, 其次, 某些骨頭是有點問題.這個自己知自己事, 生bb 對我的身體狀況是有害的, 所以我不敢生. 我又不想做body check, 因為我怕知道結果. 其實, 我知唔生就冇事的. 我還沒對公說這些, 因為自己諱疾忌醫, 老公一定足我去check 下ga..~"~ 我最怕是這樣子....雖然我很順從老公, 不過, 若要做危害自己生命的事, 我是不會做的..@_@"

有時候, 我覺得我公是很不錯的. 我腳曾有傷患, 那時他常要我走路, ~"~ 我的傷, 有一部份是他做成的. 我說他"黑"我, 對佢發脾氣, 還不想再見他. 我曾不能走路, 那些日子, 心情是灰色的. 那時, 他沒有被我的臭脾氣, 野蠻和任性氣走. 我實在很感動ar. ~"~ 那時他不停討我歡心, 我就只用一張臭臉對他. 佢的忍耐力很強ar....

日久生情, and他在強勁的追求攻勢, 我就不知不覺間, 愛上他. 追到手後, ~"~ 我d溫順性格又走哂出黎, now 俾我公食住.以前在他臉前, 成個女王咁...現在我變了他的溫順小妻子.

對了, bandband, and andreaaaa782004, and 所有媽媽, 你們的公, 是怎樣開始的...嘻...八掛一下..

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至