影視娛樂

跳至

首頁
34567...50

尾頁

大宅

8:30 tonight
原帖由 eeyore0511 於 09-7-3 19:23 發表

幾多點做呀?thx
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

大宅

HAVE NOW AT JADE .. 7:30
img] http://discuz.baby-kingdom.com/images/bk/slobv4_r2_c1_long.gif [/img]

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 JHmami 於 09-7-3 19:26 發表
8:30 tonight
8點半呀
係呀

水晶宮

唔需要睇任何野 ~~

對 mj的信任, 是百份百的~~

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

今日喺金鐘廊買咗本 "OK". MJ 封面. 內有 over 10 頁講 MJ 及圖片.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 tammy2008 於 09-7-3 19:46 發表
唔需要睇任何野 ~~

對 mj的信任, 是百份百的~~
我果陣乜都唔知
只知佢係歌王
跳舞勁唱歌叻
同埋睇到佢整容整愈肉酸
以為佢唔鍾意自己係黑人所以漂白自己
又以為有錢連膚色都可以改變
雖然一路都鍾意聽佢d歌
但對佢個人無乜感覺(又唔會話反感)
但知道佢更多,就愈覺得可惜
而家好掛住佢,想搵番佢更多資料,想知佢更多更多
想聽哂佢所有O既歌
睇哂佢出過O既MTV及演唱會
卒之明點解細時我有個朋友好鍾意佢
收藏左MJ好多碟及紀錄片
記得講過有歌迷相信佢
更可以為佢即時跳樓死O既紀錄片

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 揚莉煒媽咪 於 09-7-3 19:55 發表
我果陣乜都唔知
只知佢係歌王
跳舞勁唱歌叻
同埋睇到佢整容整愈肉酸
以為佢唔鍾意自己係黑人所以漂白自己
又以為有錢連膚色都可以改變
雖然一路都鍾意聽佢d歌
但對佢個人無乜感覺(又唔會話反感)
但 ...

善意提提大家...
如果會睇無線播既Living With Michael...
最好睇埋本topic第一個post的"The Michael Jackson Interview - The Footage You Were Never Meant To See"...
因為第一個post我冇貼上Living With Michael Jackson...因為知道無線話會播...而且網上暫時未有中文版...

其實我好怕無線播完LWMJ之後又唔播埋TFYWNMTS...
因為唔係個個人都會上網...都會見到此Toipc或者其他網上觀看既視頻...

所以我好希望無線可以播埋!!
最好係連續一齊播...
就算唔係連續一齊播(我都知道佢地重有其他節目...)
都希望盡快播出TFYWNMTS...

如果只播一個比人以剪接技巧黎作假既節目...
真係咁樣(指佢地唔打算播TFYWNMTS的話)...播黎都無謂...又係只播d衰野...唔播可以證明訪問時真實情況既節目...

咁樣只會佢播一次...又多d人(新增既人)誤會Michael.../.\

子爵府

如果可以...
請希望無線播出「 The Footage You Were Never Meant To See 」既朋友仔...
到TVB留言版...留個言...支持下...
講真...播一個唔播一個真係有欠公正架!
感謝!

http://forum.tvb.com/viewtopic.php?f=36&t=40300

casllsac 該用戶已被刪除

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 casllsac 於 09-7-3 20:45 發表
睇緊明珠台啦!個男主持好衰呀!好似審犯咁既!米高間屋好大好靚呀!
睇到好心痛
好掛住佢

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

我都有睇呀,呢幾日睇多左佢既報導,開始好鍾意佢添,其實以前都有聽過佢既歌,唔會話好討厭佢,只係覺得佢既容貌真係好肉酸,但而家唔知點解唔捨得,一個舞台皇者就咁無左,但係佢既離開都可以話對mj黎講係一種解脫
今日我仲downloand左佢幾首歌,但唔知有咩歌係好好聽既呢?post d歌名出黎介紹吓

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 casllsac 於 09-7-3 20:45 發表
睇緊明珠台啦!個男主持好衰呀!好似審犯咁既!米高間屋好大好靚呀!

我睇過幾次. 個 fans 比 MJ kiss 完仲唔癲.

子爵府

原帖由 wendykaka 於 09-7-3 21:53 發表

有d比佢摸到已經好似痴晒線咁...
頭先果個算屬於"平靜"...
有d真係...真係講得上痴線...
但我覺得都幾誇張...=.=

禁止訪問

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 kawai928 於 09-7-3 21:58 發表

有d比佢摸到已經好似痴晒線咁...
頭先果個算屬於"平靜"...
有d真係...真係講得上痴線...
但我覺得都幾誇張...=.=

有冇人做下好心 話我知邊度有得睇番,
頭先明珠台............
順順利利 大吉大利       

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 wendykaka 於 09-7-3 21:53 發表

有d可以為佢死
係即時跳樓死果隻

大宅

睇完啦!唔該晒!不過好負面嘅所謂訪問,講到mj真係好有問題咁,我之前睇咗反擊片,所以更加難過。
律己以嚴 待人以寬  仍在努力中

珍珠宮

原帖由 eeyore0511 於 09-7-3 22:28 發表
睇完啦!唔該晒!不過好負面嘅所謂訪問,講到mj真係好有問題咁,我之前睇咗反擊片,所以更加難過。
點度有得睇?

首頁
34567...50

尾頁

跳至