自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

人哋有冇得罪你先?做乜走去搞死人?
attach1/tmp/phpmTIR4z
attach2/tmp/phpUyPk7P
attach3/tmp/phpAUkaa6

翡翠宮

2024年龍年勳章 牛年勳章

係咪有精神問題... 正常人唔會做呢D野...

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

LandoCheung 發表於 24-5-19 14:55

咁衰既
放下自在

男爵府

回覆樓主:

睇完條片,唔係我偶像都好嬲 精神有問題

珍珠宮

2024年龍年勳章

https://www.stheadline.com/local ... 86%A4Juicy%E5%8F%AE

係咪同一人?

水晶宮

2023年兔年勳章 虎到金來勳章

lojo11 發表於 24-5-19 14:58
係FB睇左條片, 佢話 " 你們全部睇我唔起 "

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

佢老竇老母喺邊
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

快啲拉去坐監啦
我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

大宅

lojo11 發表於 24-5-19 14:58

佢有問題就去精神病院
拍個個無問題就拉左佢

大宅

2024年龍年勳章

白卡人仕

男爵府

toyotabb 發表於 24-5-19 15:00
睇完條片,唔係我偶像都好嬲 精神有問題
做壞事自積孳,初步報應已應了,至於後著報應叵測!

伯爵府

回覆樓主:

呢條友堅傻咖,佢成日拍片做啲賤格嘢挑釁人

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

拆人墳墓, 好邪, 好陰質。佢呢世都無運行。

伯爵府

該死的垃圾 !

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

家駒好無辜,無緣無故被人破壞墓碑
破壞者正一人渣

大宅

正一垃圾, 關家駒咩事, 仲要破壞佢既墓碑...好嬲同好心痛

水晶宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

簡直係人神共憤

子爵府

環保接龍勳章

LandoCheung 發表於 24-5-19 14:55

真係咩人都有,唔驚有報應喎

大宅

2024勳章

回覆樓主:

咩事吖!
點解要咁對家駒?
心痛

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊