自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

lilysun123 發表於 24-5-7 18:28
想問下係咪真係咁好食?
今日1500去到尖沙咀,話sold out,叫我比錢先,1730再拿,我無等。
有無話咩時間易買到 ...

酸種皮,似葡撻,我覺得甜咗啲(我本身唔太鍾意葡撻)。

我覺得佢啲Danish好食過蛋撻

公爵府

은우수호 發表於 24-5-7 21:15
酸種皮,似葡撻,我覺得甜咗啲(我本身唔太鍾意葡撻)。

我覺得佢啲Danish好食過蛋撻

子爵府

最關心BB問題熱投勳章

其實即係葡撻,我覺得佢整得太甜;KFC好食、抵食d!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

如果要排隊就一定唔會買,如果唔使排嘅話都可以試吓嘅

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

象牙宮

2024年龍年勳章

kakaww 發表於 24-5-7 18:51
ok好食既,但比較甜
個人覺得佢同noc coffee個蛋撻9成似,經過你可試下先
如果咁啱出爐有得買我先會買,唔 ...

我鍾意noc 蛋撻

別墅

想問下係咪真係咁好食?
今日1500去到尖沙咀,話sold out,叫我比錢先,1730再拿,我無等。

無乜特別

男爵府

我覺得呢間蛋撻麻麻地,太甜,牛角包果啲係好食嘅

男爵府

我覺得就係普普通通,疫情中期周末去唔使排

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 好媽媽勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 HiPP勳章(1)

想問下係咪真係咁好食?

講真,我唔覺有咩特別

大宅

回覆樓主:

我覺得蛋撻同pastries 一般啦,成間野最好食係Tiramisu danish

男爵府

食過兩次,幾好食但係比較甜,唔值咁貴,更唔值得排隊

打卡試吓新嘢囉

大宅

回覆樓主:

我想講賣咗幾年,呢種蛋撻out晒, 而家興食拿破侖焦糖蛋撻, 銅鑼灣Hashtag B同灣仔麵包秀都有,好食過BH多多聲

子爵府

kiki1230 發表於 24-5-7 21:52
我想講賣咗幾年,呢種蛋撻out晒, 而家興食拿破侖焦糖蛋撻, 銅鑼灣Hashtag B同灣仔麵包秀都有,好食過BH多 ...

Hashtag B 真係正

大宅

s0650993 發表於 24-5-7 21:55

而家冇人食BH 幾年前先興,得bk話係新野

子爵府

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章

太甜,唔係我口味

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我都認為KFC同麵包舖蛋撻好食d

子爵府

回覆樓主:

好油,食過兩次已經冇再幫襯

珍珠宮

甜不在講,又多油又燶,kfc仲好食過佢

珍珠宮

kiki1230 發表於 24-5-7 21:52
我想講賣咗幾年,呢種蛋撻out晒, 而家興食拿破侖焦糖蛋撻, 銅鑼灣Hashtag B同灣仔麵包秀都有,好食過BH多 ...

睇到32樓終於有人提hashtagB啦~我都覺得好食過bakehouse

bakehouse 中環walkin買過,唔啱口味唔夠脆

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

s0650993 發表於 24-5-7 21:55

真!呢間正
但只能當日食,bake house 隔日都仲ok, Hashtag B第二日食唔到(新鮮度大減)

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊