親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

大宅

我之前有年暑假去廸士尼冇煙花放.. 又係八月今年我見到佢官網好似話成個八月個煙火都維修保養唔知係咪真係唔會有煙火睇? 因為我今年八月都會再去, 大家JM有冇經驗知道係咪八月真係冇煙花? Many thx

大宅

2024勳章

Seasamepp 發表於 24-5-5 01:44
我之前有年暑假去廸士尼冇煙花放.. 又係八月今年我見到佢官網好似話成個八月個煙火都維修保養:laugh2cr ...

我過去2年的暑假經驗是東京廸士尼, 7月-9月初不會放烟花. 今年不知道.

有這經驗的原因是, 我2022年開始住在東京廸士尼對面, 每晚如果放烟花, 在露台便看到. 這照片是在葛西臨海公園拍的.

大宅

dougiewoodie 發表於 24-5-5 08:18
我過去2年的暑假經驗是東京廸士尼, 7月-9月初不會放烟花. 今年不知道.

有這經驗的原因是, 我2022年開始 ...

Many thx JM你這張相片是過去暑假影到東京廸士尼放的煙花相嗎?

大宅

2024勳章

回覆 Seasamepp 的帖子

不是暑假拍的, 是冬天拍的. 拍照的地點葛西臨海公園, 離東京迪士尼城堡1.1公里. 而香港坪洲離迪士尼城堡是2.1公里.

大宅

dougiewoodie 發表於 24-5-5 16:04
回覆 Seasamepp 的帖子

不是暑假拍的, 是冬天拍的. 拍照的地點葛西臨海公園, 離東京迪士尼城堡1.1公里. 而 ...

Many thx明白

男爵府

回覆樓主:

我都係今年8月去,失望

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊