夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

洋房

間唔中諗返起都覺得好恐怖,做幼兒教育,自己都其心不正,搞人老公,夜晚仲要做拳手,個男嘅仲要為咗呢個女人要攞刀斬死我哋,又同人哋講要搵人打我,究竟10幾年同咗個咩人一齊?

所有嘢都好似拍戲咁,從來都冇諗過一個男人會變到咁無情,為咗個女人話要斬死我同個仔,仲同朋友講話警告左我要好來好去架啦,話我好將佢呢啲嘢同人哋講唔肯好來好去,所以要搵人打我,我究竟經歷咗啲乜嘢先去遇到啲咁嘅人渣….

純粹呻吓….

個女人仲要話兩個人一齊最緊要開心咁係咪拆散人哋家庭都冇問題最緊要係你兩個開心,即使人哋有個仔?

男爵府

applelee0109 發表於 24-4-26 16:48
間唔中諗返起都覺得好恐怖,做幼兒教育,自己都其心不正,搞人老公,夜晚仲要做拳手,個男嘅仲要為咗呢個女 ...

唔使諗啦,離婚!

男爵府

applelee0109 發表於 24-4-26 16:48
間唔中諗返起都覺得好恐怖,做幼兒教育,自己都其心不正,搞人老公,夜晚仲要做拳手,個男嘅仲要為咗呢個女 ...

其實佢甘。你可以報警告佢恐嚇

大宅

而家講咩都無用。
個女人背景唔重要,你老公做到咁,都係要迫你離婚。請問佢既好來好去係咩意思?
要保護自己同個仔既利益,傾掂數就離婚。

搵你覺得幫到手既人幫你。

每個人都要為自己做既事負責,講得出好來好去,就要做到!

洋房

cpycpyhelen 發表於 24-4-27 08:21
其實佢甘。你可以報警告佢恐嚇

上次佢上門拍門話要斬死我同個仔已經報咗警啦,佢可能諗住搵人做就吾會有人知係佢掛

男爵府

applelee0109 發表於 24-4-27 16:51
上次佢上門拍門話要斬死我同個仔已經報咗警啦,佢可能諗住搵人做就吾會有人知係佢掛
...

點會諗唔到,咁佢都甘講
不過都真係要小心啲

珍珠宮

回覆樓主:

其實你去斯望一個無道德嘅人,去講道德,唔係仲奇咩?!
佢同得你老公一齊,一定就係因為開心 la...唔通為你咩?
你老公無得救,你要救自己,遠離人渣!

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊