0-6個月

跳至

首頁

尾頁

男爵府

幸好唔係一齊住。依家唯有忍下啦,等bb再大小小,佢應該無甘管住晒了…..

別墅

搬啦

別墅

同老公呻吓

複式洋房

一樣(emoji)我仲要一齊住,成日話以前點以前點,bb熱我話著短袖衫又話佢地身體會自動調節體溫,咁細個d器官未成熟,結果就出熱痱。出左熱痱又無問過我比水bb飲(emoji)明明都差唔多沖涼,又唔去沖。佢由day 1 bb打 c egg巳經話要比水bb飲同要彈佢腳板底(emoji)bb 喊又話由佢喊得多咩等同增加肺功能。初生love to dream睡袋又話包住bb隻手好窄,一野就拎開。總之我就係做得唔好 佢就做得最好。成日問有冇野幫手,但其實佢係想抱bb, 我就係到汁頭汁尾。我老公收工返黎十個鐘無見bb,99一坐低食飯就話bb係咪要搵伯伯。妖,聽到真係好唔舒服。明明係女仔就成日講靚仔叻仔,真係好煩。食奶嘴又話食奶嘴唔好,食手又話食手唔好(emoji)

複式洋房

回覆 brownlittlebear 的帖子

一DD, 我都無乜人奶, 埋身都係玩LIN LIN, 都係泵媽, 有幾多人奶比佢飲就飲, 其他全部都係奶粉, 2樣BB都食, 唔洗咁擔心。

大宅

呢D 野要老公做醜人, BB出世前我C6 已經禮貌地向雙方父母, 謝絕所有意見

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊