自由講場

跳至

首頁
12345...9

尾頁

男爵府

張凌赫真係好靚仔

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Wingooo 發表於 24-4-16 12:39
回覆 uhtcl2006 的帖子

有就好啦~因為太好笑啦!

其實前世既謝危係咪已經愛上寧二?
今世謝危應該都已經愛上左寧二,只係佢自己唔知道?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

燕林太沖動, 成日要女主角担心
我反而唔中意佢

水晶宮

牛年勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

123candice 發表於 24-4-16 12:40
張凌赫真係好靚仔

我硬係覺得,張凌赫同白敬亭有d似,不論樣定氣質

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

tbb 真係 cut 咗好多,燕臨嗰句 [我寵出來的,自然由我來娶]無咗。

謝危為桃片糕呷醋,又 cut 咗。

男爵府

回覆 uhtcl2006 的帖子

其實, 佢地有D 似, 寧既媽媽唔中意佢, 謝既爸爸又推佢去死....佢地2個一齊上京, 又遇到山賊, 一齊係山洞, 都叫一齊共過患難咁!
所以有愛意都唔奇!

男爵府

回覆 123candice 的帖子

係好靚仔但佢時裝無古裝咁靚
同佢現實 成日都大笑
好似唔笑再靚仔D

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章 笑得好勳章

uhtcl2006 發表於 24-4-16 12:41
其實前世既謝危係咪已經愛上寧二?
今世謝危應該都已經愛上左寧二,只係佢自己唔知道?
...

我覺得謝危前世已愛上寧二,寧二喺佢面前自刎時,佢眼有淚光。

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

張遮同謝危我都鐘意

燕臨no

珍珠宮

minisheep 發表於 24-4-16 10:58
真係好鍾意睇佢地兩個, 燕臨真係好鍾意好鍾意好鍾意寧寧.
個兩大串吊飾, 睇到人好煩!

而家國內好興,正個鼻,同雙眼皮
有d太重手, 變左印度人

有d個鼻,變左佛地魔

男爵府

回覆 Lihoma 的帖子

連首片尾曲都唔掂唔係唔好聽, 唔係好襯..............歌詞係咩: 不只手信還有旅行...............
襯咩?

珍珠宮

虎到金來勳章 畀面勳章

女主角相比其他男角老,又唔係好靚,要佢成日裝個天真樣扮年輕真係好格硬,演技又一般,呢套男角比較出色,謝危燕臨都做得好,但我鍾意燕臨多啲,張遮勝在最後生。

伯爵府

uhtcl2006 發表於 24-4-16 12:07
我都鐘意謝危
其次係張遮,燕臨完全唔係我杯茶
...

張遮好靚仔噢

水晶宮

2024年龍年勳章

uhtcl2006 發表於 24-4-16 12:07
我都鐘意謝危
其次係張遮,燕臨完全唔係我杯茶
...

燕臨個輪廓似鄧兆尊,我都唔like佢

男爵府

回覆樓主:

謝危真係好掂,好鍾意睇佢呷醋樣,雖然佢既操控症有啲變態。大陸版好睇好多,TVB cut 左太多,配音感覺差太遠。

大宅

kit2004 發表於 24-4-16 12:57
張遮同謝危我都鐘意

燕臨no

一樣

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章

謝危係咪都有前世記憶?

水晶宮

Lihoma 發表於 24-4-16 12:56
我覺得謝危前世已愛上寧二,寧二喺佢面前自刎時,佢眼有淚光。

無錯,我就係見到寧二自刎時,謝危眼有淚光

水晶宮

honthont 發表於 24-4-16 13:07
張遮好靚仔噢

我都係愛謝危多d,張遮太木

水晶宮

Rita 發表於 24-4-16 13:10
燕臨個輪廓似鄧兆尊,我都唔like佢

咁佢又靚仔過鄧好多吧

首頁
12345...9

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊