影視娛樂

跳至

首頁
34567...24

尾頁

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

導演ins 嘅相 發現34 歲嘅善宰和34 歲嘅泰成
attach1/tmp/phppTENhz

寶石宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

GreenMaDad 發表於 24-4-18 23:41
無播出既一段(响tvn ig有)男主都好得意。

https://www.youtube.com/watch?v=OaDLfF0LTyo

寶石宮

EP5:
在我出事的時候救了我的人
小率發現那人是善宰。
就像他當年救過她的命一樣
這一次,她覺得拯救善宰是她的命運。
善宰很生氣,因為他認為泰成正在利用小率。
泰成也對 善宰似乎與 小率關係密切這一事實感到困擾。
兩個男人之間發生了一場幼稚的神經戰。
同時,隨著樸泰煥游泳比賽的臨近,
小率擔心善宰的感受。

寶石宮

回覆樓主:

又係4 集無公開

attach1_sign/tmp/phpqPQD7R

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-19 12:01
女主今次返番過去, 預計會同男主之間有所發展, 如果又突然返回現在, 19歲的女主又忘記哂所有野的話, 男主咪 ...

啱睇到路透,34 歲女主擔住黃遮,在街上停留,若有所失,好sad 嘅樣

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-19 14:07
我嘅病情已經日益嚴重, 咁攪法會好危險
我中毒好深呀。

寶石宮

mcyw888 發表於 24-4-19 14:47
點解cut左架
可能就時間卦, 反而閨密同小率哥果PART CUT得啦(但我估之後佢呢PAIR都多戲)

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-19 15:31

我想做金小姐

寶石宮

iwff 發表於 24-4-19 17:43
其實姜南順, 20世紀少女, 善宰, 邊佑錫都係先單戀女一的, 頭兩套仲要死埋, 希望善宰有個HAPPY ENDING:fortu ...

佢有套movie 都係男主,但2 女主為主嘅戲,佑錫角色ending 都一般

所以希望善宰小率happy ending 啦

寶石宮

kcm 發表於 24-4-20 21:18
追哂4集
明你點解中毒

覺得點? ep2 尾絕對反轉

寶石宮

kcm 發表於 24-4-20 23:37
覺得佢好深情,好專一

2023點解要自殺?

似唔似 一天和想見你?

我覺得佢唔係自殺,係可能他殺,殺佢嘅可能係車跛小率嘅司機,可能係ep1 碰跌小率嘅黑衫人,亦可能係佢經理人

佢唔知有無穿,但佢係19 歲嘅小率已喜歡,穿越返去嘅小率都喜歡。

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-21 00:09
新聞報話抑鬱症,但我估應該唔係,佢自殺前係露臺,跟住門鐘響,一路都未講邊個搵佢,應該係有d 野
...

穿越第一次後已改變dd, 例如佢小率媽無燒到手,34歲善宰酒店檯多了同小率嘅相片

寶石宮

kcm 發表於 24-4-20 23:41
2023 善宰死後女主穿越,改變歷史
2023 善宰有哂女主穿越後的記憶

我估小率未穿前,即佢地漢江大橋到相見時,應該34歲善宰只有一直暗戀,救過小率,俾小率鬧走嘅回憶,小率應對佢無印象或因為太大刺激而自己忘記左善宰呢個人。所以善宰2009 年電台打俾小率,小率都唔記得佢。

我估3 次穿越後,應該好多野改變晒

寶石宮

kcm 發表於 24-4-22 00:43
原本唔知有呢套,多謝介紹

追巴士好型

寶石宮

kcm 發表於 24-4-22 00:46
善宰對住小率又好似好理解小率唔識佢
正常覺得奇怪

係呀,但諗起15 年前起,小率都一時熱情, 一時冷漠(穿越3 次,每次都係咁),可能佢都覺得唔出奇lu

寶石宮

第5集还有埋时间胶囊和电影院约会 芜湖!

新闻: 在公开的剧照中,善宰和林率两人在学校内外来回走动,积累了属于两人的难忘回忆,并蹲在一棵大树下埋下了时间胶囊。

柳善宰和林率正在享受甜蜜的电影院约会。和其他情侣一样度过着幸福的时光,柳善宰在两人独有的温馨时间里心脏仿佛要停止跳动,坐立不安,但却无法从林率身上移开视线。特别是这次约会是由林率突然提议进行的。林率用明朗的能量融化柳善宰的心,约会期间的每分每秒都让柳善宰心动不已。柳善宰究竟能否从暗恋的林率那里得到确信的信号,令人好奇。

attach1/tmp/phpe3b0Fs
attach2/tmp/phpkHguih

寶石宮

時光膠囊

attach1/tmp/phpyPwbnC
attach2/tmp/phpHhGWXp

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-22 10:12
我都覺得有機會係他殺, 按門鈴個人有古怪

我估乍, 每次穿越, 小率都可改變一D 野和救一個自己最愛嘅人. 所以第一次穿, 救左媽媽嘅手; 第二次(即E家), 可能救左自己對腳; 第三次, 就可能真係救到善宰. 同埋, 每次穿越, 都可喚醒返佢嘅回憶, 其實19歲起, 善宰呢15年一直喜歡她, 愛她, 救她。 無論小率記唔記得善宰,善宰嘅心無變過.

可能最後一次穿越時, 按門鈴嘅係小率都唔定.

寶石宮

miu~miu 發表於 24-4-22 11:15
希望救到善宰啦, 喱套唔好又死
韓劇D 男主個個都咁長情, 呃鬼
...
唔長情, 我地點中毒丫.

但我希望善宰呢套HE呀, 佑錫之前套套都死嘅。

寶石宮

3, 4集無公開劇情 (中字)

首頁
34567...24

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊