影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人有睇?

珍珠宮

剛剛開睇,以前唔太喜歡王一博,但發覺佢其實對做戲幾認真,唔係只想做廣告明星嗰種,對呢套劇有啲期待

大宅

mizuho 發表於 24-4-13 12:42
剛剛開睇,以前唔太喜歡王一博,但發覺佢其實對做戲幾認真,唔係只想做廣告明星嗰種,對呢套劇有啲期待
...

我之前都係比负评搞到对佢印象麻麻,宜家有啲改观,佢好多黑粉

珍珠宮

HappyHappy888 發表於 24-4-13 21:30
我之前都係比负评搞到对佢印象麻麻,宜家有啲改观,佢好多黑粉

因為陳情令有CP粉也有各自嘅唯粉相互對插
其實欣賞一個人、一件事…並唔係靠把口唱衰對方就得,對自己喜歡嘅人和事有信心就自然唔需要靠唱衰對手啲咁低裝嘅手段,但腦殘粉例外

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我已經二刷了, 呢部劇令我呢個唔太熟歷史嘅人真係走去search返呢段歷史嚟睇, 唔單止王一博演得非常好, 所有演員都演得好好, 導演編劇更要大讚特讚, 一部劇唔係睇完就算而引起社會討論廻響, 對自己國家歷史更了解, 我覺得係好正能量. 王一博演技一直都唔差, 但的確由無名開始係質的飛躍, 提名金雞奬已可見佢嘅演技已受到認可. 偏見係一座山, 但佢用自己嘅實力得到電影界學院派嘅肯定.

侯爵府

開心吸收勳章 畀面勳章

回覆樓主:

好睇,個個演員都好戲,劇情很緊湊。

別墅

睇劇就好,唔要care黑粉,這劇有好多實力演員,我係覺得非常好

男爵府

食得好勳章 開心吸收勳章 陪月勳章

好睇, 無悶場

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

好睇,劇情緊湊

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊