夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

老公頭先同我講話同幾個朋友計劃緊月尾去深圳玩,落bar...冇講過要過夜,我亦都冇諗過佢會過埋夜,係岩岩睇到佢whatsapp佢叫佢朋友搵間平啲嘅酒店我先知(訓左之後我先攞黎睇,佢不嬲隨意比我睇佢電話,所以唔存在侵犯私穩呢樣野),佢另一個朋友同佢地講比啲時間佢,應該佢要過左老婆嗰關先得,所以我一睇到好唔開心,我即刻心諗,點解你都有老婆,你唔使問下老婆,而係知會老婆,問心,一齊16年,佢要去邊,我從來都唔會唔比佢去,就算我地結左婚生埋女,佢同班朋友去旅行,留低我自己湊幾日女,我都ok,但今次我好唔開心,唔知咩原因,我咁樣係咪有問題?

大宅

monchhichijoyce 發表於 24-4-8 01:42
老公頭先同我講話同幾個朋友計劃緊月尾去深圳玩,落bar...冇講過要過夜,我亦都冇諗過佢會過埋夜,係岩岩睇 ...

如果幾條佬上得去過夜,講真,99%係嗰d

男爵府

monchhichijoyce 發表於 24-4-8 01:42
老公頭先同我講話同幾個朋友計劃緊月尾去深圳玩,落bar...冇講過要過夜,我亦都冇諗過佢會過埋夜,係岩岩睇 ...

唔知你哋平日點溝通, 係唔係之前太放, 佢失左控? 你對佢信任夠嗎?如果真係去個d地方,佢無做, 你接唔接受到? 你會唔會爆料比朋友老婆知?

其實講就講有無通知一句, 背後都好多盤算在背後, 唔係咁簡單, 如果可以, 直接3口6 面講清楚, 當然要在冷靜下表達

大宅

kaman06 發表於 24-4-8 11:42
唔知你哋平日點溝通, 係唔係之前太放, 佢失左控? 你對佢信任夠嗎?如果真係去個d地方,佢無做, 你接 ...

尋晚老公訓左,我send左一大段野比佢,佢今朝覆我佢會聽我講,唔去。

水晶宮

monchhichijoyce 發表於 24-4-8 12:06
尋晚老公訓左,我send左一大段野比佢,佢今朝覆我佢會聽我講,唔去。

唔去就好了!去咗野咗性病就慘了
自由太多會令世人失去平衡

珍珠宮

回覆樓主:

就當我小器!我一早有同老公講,佢同朋友去幾日旅行我都ok,但唔知點解,返大陸玩兩晚仲要過夜,我就一定會懷疑佢!

琥珀宮

回覆樓主:

過夜窄窄地,仲要唔問老婆先斬後奏

伯爵府

通關後老公有講過有朋友叫佢返大陸食野,我即刻話好呀,你同朋友返去我又同朋友自己返去玩 。不過唔準過夜,唔準揼骨。(佢d朋友人工高搵到錢唔存在貪唔貪平)所以最後佢地都無返 。

大宅

花花b 發表於 24-4-9 14:28
通關後老公有講過有朋友叫佢返大陸食野,我即刻話好呀,你同朋友返去我又同朋友自己返去玩 。不過唔準過夜 ...

因為唔準過夜?

大宅

做個靚太 發表於 24-4-9 09:25
就當我小器!我一早有同老公講,佢同朋友去幾日旅行我都ok,但唔知點解,返大陸玩兩晚仲要過夜,我就一定會 ...

一晚都唔得啦…仲話2晚

伯爵府

monchhichijoyce 發表於 24-4-9 15:02
因為唔準過夜?

唔知點解最後無去
可能幾條佬覺得專登上去食餐飯好浪費時間呱(佢地住港島架)

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

隔離婆媳版男方返去自己阿媽度, 阿太都不爽啦, 點解樓主你容忍男方扔低幾日你獨自帶娃??
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

大宅

kwhkwh 發表於 24-4-9 20:45
隔離婆媳版男方返去自己阿媽度, 阿太都不爽啦, 點解樓主你容忍男方扔低幾日你獨自帶娃?? ...

佢同佢班老友,識左30幾40年,第一次齊人去旅行,當然比佢去啦…

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊