使用意見

跳至

首頁

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

cherryshu 發表於 24-3-25 22:37
我都無事
但係聽你咁講,bk admin 真係要檢討下
你無事, 羡慕你。

複式洋房

lily-of-valley 發表於 24-3-23 01:05
答post時, 廣告遮住, 連X都無, 不停做完一個又一個。 特登睇吓佢係咪不停, 真係不停。
BK, 係咪想收會 ...

我冇

侯爵府

我對阻頭阻世啲廣告好有怨恨感,太惹人討厭,一定唔會用呢個產品!

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

juniormiu 發表於 24-3-23 11:32
之前突然黑哂我以為手機中咗毒呀,D廣告又好煩厭成日回post遮住打嘅字
...
咪係囉!睇睇吓又彈個廣告出嚟,遮鬼住晒,按完一個x, 又按第二個x,xxxxx ,煩到無癮睇。
呢段時間上bk係少咗,怕咗太密集廣告。

男爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

ycmami 發表於 24-3-26 07:40
我對阻頭阻世啲廣告好有怨恨感,太惹人討厭,一定唔會用呢個產品!
哈哈!我連睇係咩廣告都冇留意,一彈就按x走,賺唔到我錢。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

ycmami 發表於 24-3-26 07:40
係呀。

象牙宮

honeyBB 發表於 24-3-26 07:48
咪係囉!睇睇吓又彈個廣告出嚟,遮鬼住晒,按完一個x, 又按第二個x,xxxxx ,煩到無癮睇。
呢段時間上bk係少 ...
呢,而家就係, 按X,消失,5秒再出現,無X,而家我唔知有冇出錯字架。

象牙宮

ilovepizza 發表於 24-3-25 22:07
我都冇,用緊iPhone

用app 無的,用網頁版才會咁。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 24-3-26 08:04
呢,而家就係, 按X,消失,5秒再出現,無X,而家我唔知有冇出錯字架。
之前見到廣告完全唔知賣咩,
太多太反感,而家連版面所有廣告無晒,太爽。

象牙宮

mercurycc 發表於 24-3-26 08:11
之前見到廣告完全唔知賣咩,
太多太反感,而家連版面所有廣告無晒,太爽。
...
個Apps我入過,揾到呢個, 但攪唔掂。 鞋, 大鄉里。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 24-3-26 08:13
個Apps我入過,揾到呢個, 但攪唔掂。 鞋, 大鄉里。
App 一樣多廣告,
只係回覆時無,個app 有問題的,
所以無再裝。

子爵府

2024年龍年勳章

mercurycc 發表於 24-3-26 08:17
App 一樣多廣告,
所以無再裝。

係呀,用apps,碌碌吓,就會一唔小心㩒到廣告,就彈safari出嚟,有時上嚟睇吓,就可以彈十幾頁出嚟

Bk版面,功能好out

象牙宮

mercurycc 發表於 24-3-26 08:17
App 一樣多廣告,
所以無再裝。
呢度上星期前,D廣告都未攪到覆post時遮啦, 係上星期開始至咁狼死之馬。
成日話無人氣, 要增加人氣, 攪到正常人走晒, 引咗班扮女人, 撩交哎, 無野揾野講嘅回魂精出現。 仲變態到扮大肚婆。

象牙宮

ilovepizza 發表於 24-3-26 08:21
係呀,用apps,碌碌吓,就會一唔小心㩒到廣告,就彈safari出嚟,有時上嚟睇吓,就可以彈十幾頁出嚟

Bk版面 ...
用safai上網頁版,而家無晒廣告好正,
之前一路用chrome上,d廣告煩死。

象牙宮

mercurycc 發表於 24-3-26 08:26
用safai上網頁版,而家無晒廣告好正,
之前一路用chrome上,d廣告煩死。
Safai, 我記住。 唔該先。 我係用chrome上, 有時用I/E. 亦用firefox, 一樣廣告遮。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 24-3-26 08:23
呢度上星期前,D廣告都未攪到覆post時遮啦, 係上星期開始至咁狼死之馬。
成日話無人氣, 要增加人氣, 攪 ...
之前都係按x就得,而家係網頁中間,
碌下又彈出黎,
回覆時重要係正中間唔可以按,
好等播完打兩隻字又有,
按完又有好痴線,
人氣?而家小人開 post,
Post 無人回覆,
睇下hit post已降低post 數量,
有時成日星無上來,
再上都係差不多,
派膠post 就多,無人理。

公爵府

虎到金來勳章 牛年勳章 親子王國15週年勳章

lily-of-valley 發表於 24-3-23 01:05
答post時, 廣告遮住, 連X都無, 不停做完一個又一個。 特登睇吓佢係咪不停, 真係不停。
BK, 係咪想收會 ...

係遮晒3份1畫面,想點!!又無x禁走。。

象牙宮

mercurycc 發表於 24-3-26 08:34
之前都係按x就得,而家係網頁中間,
碌下又彈出黎,
回覆時重要係正中間唔可以按,
係呀,而家覆你,都被遮,無x。 引埋晒D膠post回魂精。 借頭借路狂鬧人。 明明自己神經。

象牙宮

Tabo63 發表於 24-3-26 08:37
係遮晒3份1畫面,想點!!又無x禁走。。
係呀。

象牙宮

lily-of-valley 發表於 24-3-26 08:39
係呀,而家覆你,都被遮,無x。 引埋晒D膠post回魂精。 借頭借路狂鬧人。 明明自己神經。
...
上來都係唔捨得一班岩傾jm。
而家好好一心個post,
都有人入來鬧鬧鬧。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊