使用意見

跳至

首頁
12345...7

尾頁

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

kittylam 發表於 24-3-23 11:18
你用app?app冇廣告擋住。
唔係,用網頁。 App入過, 唔同款廣告, 怕咗。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 24-3-23 01:05
答post時, 廣告遮住, 連X都無, 不停做完一個又一個。 特登睇吓佢係咪不停, 真係不停。
BK, 係咪想收會 ...

我睇到啦

有幾款嘅
一款就係成版都係,要等幾秒
佢就會縮細就可以按X或者skip
有啲就係細細格,有得X
有時就喺中間無得按x
attach0/tmp/php9X9xU3
attach1/tmp/phpZgXLNQ
attach2/tmp/phppyA8GD
attach3/tmp/phpFuwBAq
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

mercurycc 發表於 24-3-23 11:20
都係無用app 好耐,佢個app 都有問題。
係, 好得意, 唔適應

象牙宮

crystal媽咪 發表於 24-3-23 11:21
我睇到啦

有幾款嘅
呢D全部都在自動出現, 遮住post中出現

伯爵府

mercurycc 發表於 24-3-23 10:25
痴線係正中間,又突然黑晒,
又按唔走,bk 趕客。
之前突然黑哂我以為手機中咗毒呀,D廣告又好煩厭成日回post遮住打嘅字

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

lily-of-valley 發表於 24-3-23 01:05
答post時, 廣告遮住, 連X都無, 不停做完一個又一個。 特登睇吓佢係咪不停, 真係不停。

用網頁版比較多,用app暫時未有

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

不過網頁版真係多到離譜

珍珠宮

想趕客

子爵府

2024年龍年勳章 2018復活節勳章

好煩,一路睇一路按X

珍珠宮

精緻種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 24-3-23 11:23
呢D全部都在自動出現, 遮住post中出現

d廣告真係好誇下,試下用呢個開bk,可以過濾廣告。
attach0/tmp/phpvbeub7
attach1/tmp/phpv6i3OK

象牙宮

Vin仔媽 發表於 24-3-23 11:43
用網頁版比較多,用app暫時未有
以前用過Apps唔適應

象牙宮

iamiam 發表於 24-3-23 11:45
想趕客
係呀

象牙宮

kittylam 發表於 24-3-23 11:50
d廣告真係好誇下,試下用呢個開bk,可以過濾廣告。
唔該你先, 我攪唔掂, 電腦水皮。 留起先,等人幫手。

象牙宮

緣份的天空 發表於 24-3-23 11:49
好煩,一路睇一路按X
係呀, 有X都好D, 衰到無X呀。 自動出, 出完一個廣告又一個。 覆都唔到自己寫乜野。

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

bhamcy 發表於 24-3-23 09:28
我無廣告遮住呀

我都沒有庶住呀
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章

我今早回post 回到火都來.
請勿轉載。搬字過紙不是記者的工作,未經同意, 即屬抄襲。

象牙宮

kwhkwh 發表於 24-3-23 12:19
我今早回post 回到火都來.
我同你心情一樣。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-3-23 11:20
唔係,用網頁。 App入過, 唔同款廣告, 怕咗。

app 冇,唔知你用咩app

象牙宮

whyyou 發表於 24-3-23 12:24
app 冇,唔知你用咩app
我用過app, 唔太適應, 唔同款式廣告。

珍珠宮

lily-of-valley 發表於 24-3-23 12:28
我用過app, 唔太適應, 唔同款式廣告。

咁係你自己唔適應啫,事實上app 係冇廣告遮住回post, 但係你死都話有

首頁
12345...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊