潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

子爵府

今日約好 SA , 睇晒嘢後佢話可以選d 好啲嘅袋, 佢叫我拎個 lindy26 , 但本身已經有, 咁我同老公話無咪下次先, 我都唔急要袋。 之後SA 拎左個袋嚟就入左房仔, 係一個我鍾意嘅2424mini, 就咁就拎住回家。 其實係我老公叫我去,我本身好佛系, 好多謝老公和 SA.

attach1/tmp/phpoh6SiC

ivylauyw    發表於 24-3-27 11:26
Cheuk2012    發表於 24-3-18 15:49

伯爵府

靚袋留比熟客~
我小薯成日都無~
個日有配貨,都係得新款袋offer~

子爵府

Locherry1215 發表於 24-3-18 16:54
靚袋留比熟客~
我小薯成日都無~
個日有配貨,都係得新款袋offer~

我拎到個袋只因為有少少支持, 個遊戲規則都係一樣, 我都未拎到 mini c, 我都會繼續努力。 希望你都再有好消息。

伯爵府

靜初 發表於 24-3-18 17:41
我拎到個袋只因為有少少支持, 個遊戲規則都係一樣, 我都未拎到 mini c, 我都會繼續努力。 希望你都再有 ...

我鄧你開心架~袋好靚!
我只係覺得就算肯配,佢都批唔到靚袋,只比到靚色~
我好多年無入shop, 生客尼~
不過就爽快比錢買野咁~我老公一定要買鞋

伯爵府

靜初 發表於 24-3-18 17:41
我拎到個袋只因為有少少支持, 個遊戲規則都係一樣, 我都未拎到 mini c, 我都會繼續努力。 希望你都再有 ...

最近開始見到有post 喺英國買條belt 已經有mini C offer, 香港shop 都見有人share 出甜品袋 mini C,感覺似慢慢復常疫情前

子爵府

Locherry1215 發表於 24-3-18 17:58
我鄧你開心架~袋好靚!
我只係覺得就算肯配,佢都批唔到靚袋,只比到靚色~
我好多年無入shop, 生客尼~

我都唔係咩熟客, 呢度啲 JM 先係, 我係佢叫買嘅都無咩拒絕, 反正我都係真正入坑一年啫, 年資尚淺。 我昨日都買左兩對鞋, 我鍾意波鞋, 拖鞋都無對

子爵府

gzilla 發表於 24-3-18 18:33
最近開始見到有post 喺英國買條belt 已經有mini C offer, 香港shop 都見有人share 出甜品袋 mini C,感覺 ...

咁好, 昨日我都有試mini c 上身, 不過只係試, 下次再努力過, 睇吓有無緣份。 謝謝你的消息。

男爵府

gzilla 發表於 24-3-18 18:33
最近開始見到有post 喺英國買條belt 已經有mini C offer, 香港shop 都見有人share 出甜品袋 mini C,感覺 ...

我配咗條鑽鑽constance頸鏈加鑽鑽小Q耳環,都仲係排緊mini C
陰公囉

伯爵府

sip594 發表於 24-3-18 22:38
我配咗條鑽鑽constance頸鏈加鑽鑽小Q耳環,都仲係排緊mini C
陰公囉
...

咁中途出mini C 甜品袋嗰位女士,target Birkin Kelly 佢可能spend 多過你好多嘅

不過感覺係呢排多人易咗有袋offer

男爵府

gzilla 發表於 24-3-19 03:27
咁中途出mini C 甜品袋嗰位女士,target Birkin Kelly 佢可能spend 多過你好多嘅

不過感覺係呢排多人易咗 ...

同人唔同命,我既BK中途出都唔係mini C
我SA話Mini C係要配12以上。

大宅

sip594 發表於 24-3-19 07:37
同人唔同命,我既BK中途出都唔係mini C
我SA話Mini C係要配12以上。

你買兩樣小Q也差不多12,會唔會已經安排中?

珍珠宮

2024勳章 畀面勳章

靜初 發表於 24-3-17 18:12
今日約好 SA , 睇晒嘢後佢話可以選d 好啲嘅袋, 佢叫我拎個 lindy26 , 但本身已經有, 咁我同老公話無咪 ...

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

男爵府

Princess999 發表於 24-3-19 18:20
你買兩樣小Q也差不多12,會唔會已經安排中?

我SA話可以排....但照我估計,應該要繼續買先出得快。
聽到JM話mini C係甜品袋,令我好懷疑究竟我係咪應該配多啲出個mini K2,然之後甜品先要mini C.

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊