單親天地

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

單親媽媽, 三十幾歲 個個都兩至三個小朋友得一個驚佢好寂寞 好想生多個 但未搵到伴, 有冇人同我一樣

大宅

2023年兔年勳章 育兒性格勳章 畀面勳章

快樂人生. 發表於 24-1-4 12:06
單親媽媽, 三十幾歲 個個都兩至三個小朋友得一個驚佢好寂寞 好想生多個 但未搵到伴, 有冇人同我一樣
...

諗清楚, 唔一定要生, 可以領養

子爵府

貓狗褓姆 DHA勳章 畀面勳章

發表於 7 天前 |只看該作者
...

我覺得無需要,帶多d 小朋友出外玩識多d 同年齡一齊玩就可以。

子爵府

發表於 5 天前 |只看該作者
amychann 發表於 24-5-13 02:29
我覺得無需要,帶多d 小朋友出外玩識多d 同年齡一齊玩就可以。

但有時單親媽媽約其他家庭出去玩好尷尬,好難又咁岩對方都單親,好多時人地兩公婆帶仔女出黎玩,自己一個帶小朋友,唔知點咁,我不是單親,但好多時係自己帶小朋友,好少會約其他人,免得尷尬

伯爵府

發表於 4 天前 |只看該作者
...

咁樣未必係好事,可能令你個女會跌入另一個惡劣環境生活。不如多啲時間關心佢,同佢一齊去玩仲好。我都係單親養大個女,佢不知幾開心。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊