網購天地

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

翡翠宮

回覆樓主:

面巾指一次性嗰啲?

禁止訪問

翡翠宮

Jessie-lry 發表於 23-12-18 15:23
回覆 lyh80115 的帖子

係啊,有啲打住純棉嘅,但係都唔好用;廚房嘅賴人抹布都係一次性 ...

我就買開呢隻乳霜紙畀阿女抹面用,好柔軟。自營滿¥88香港自取包郵,玩到21號,買紙好合適。懶人抹布未用過,可以揀啲自營牌子試下,湊¥88包郵。
https://u.jd.com/EbzFDIR

禁止訪問

侯爵府

2024年龍年勳章

Jessie-lry 發表於 23-12-18 16:14
回覆 lyh80115 的帖子

好,多謝曬,我都買嚟試下先

我都係喺京東自型買廚房去油濕巾及 一次燃洗面巾 見邊隻特價就買邊隻 尤其是廚房濕巾如果寄淘寶都好重皮,京東自營包郵 就好抵

象牙宮

Jessie-lry 發表於 23-12-18 10:20
用過好幾隻牌子,都覺得一般般,有無好嘅推薦?之前都係上大陸買,依家都係上淘寶購買,但係就知邊隻好用, ...

面巾 多數我用 方巾。最理想: 30*30/35*35cm 男女老幼 正好。
再細緻 可用儿童毛巾。
婴儿洗脸毛巾新生儿纱布小方巾。
面巾 用正方型。(個人)
抹巾 用長方型。(家居用)
(方便識別)

** 雙面擦车巾 差不多 可用來當面巾 。絨纤維 和面巾相同。不信可一試

廚房用嘅賴人抹布 :

1/ 廚房湿巾去油去污家用 :

想不開、就別想. 得不到、就不要.  失去了、繼續笑.  擁有了、要珍惜。
快乐不是拥有的多,而是计较的少。  

生悶氣,發脾氣,煩躁,焦慮,失眠.   是指因生气(生闷气、怒气、着急上火生成的火气、思虑生成的郁气)。
理性討論交流者。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊