親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

珠氏家庭 發表於 24-4-10 08:27
牛肉都可以試試~
我上次買咗1斤匙企分2pack,
佢會即切, 分2個膠盒, 再真空~

生牛肉可以帶返香港?

公爵府

2024年龍年勳章

姸媽 發表於 24-4-11 23:56
生牛肉可以帶返香港?

靜靜雞咋~

公爵府

2024勳章

babyislove 發表於 24-3-27 19:37
白玉串城(KK one) 分店

兩個人食咗約$170 人仔,好味

呢間燒魷魚都好食, 送啤酒一流

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

回覆樓主:

原來有個咁正個舖係呢邊,我好少嚟,我都分享吓!我多數食潮汕大目,但都會試其它牛肉火鍋店,呢間係bk有個jm食過話好味道叫大牛火鍋,好多分店,我食羅湖區分店,鮮牛肉丸另外叫,唔錯!
attach0/tmp/phpLB03pA
attach1/tmp/phpvb2Gxq
attach2/tmp/phpvQSqFg
attach3/tmp/phpjVziN6
attach4/tmp/phpvM6hVW
attach5/tmp/phpl3Am3M
attach6/tmp/phpHs6wbD
attach7/tmp/phpFwJNjt
attach8/tmp/phpPGYbsj

男爵府

mickeyeva 發表於 24-4-14 15:36
原來有個咁正個舖係呢邊,我好少嚟,我都分享吓!我多數食潮汕大目,但都會試其它牛肉火鍋店,呢間係bk有個 ...

145埋單,真係抵食。

公爵府

2024年龍年勳章

mickeyeva 發表於 24-4-14 15:36
原來有個咁正個舖係呢邊,我好少嚟,我都分享吓!我多數食潮汕大目,但都會試其它牛肉火鍋店,呢間係bk有個 ...

大目 渣咗好多~

有機會經過水圍, 試下"鴻興牛肉"

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊