影視娛樂

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

ChammyMAMA 發表於 23-11-15 10:33
尋晚嗰個我見佢放都合理1699賣3600/2,佢話朋友買到20號飛,所以放21號飛喎
...

咁真係平⋯不過我一定唔敢博!

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

mytigger 發表於 23-11-15 15:42
咁真係平⋯不過我一定唔敢博!

係呀~我記得我睇wanna one都係實名,真係有對名架
緣是天意,份是人為,有緣相遇者,珍惜緣份的來臨

大宅

theloveone 發表於 23-10-30 01:15

無啦啦,香港戲院提早開賣日本場直播戲票,有興趣就立即去買啦

男爵府

theloveone 發表於 23-11-22 09:25
無啦啦,香港戲院提早開賣日本場直播戲票,有興趣就立即去買啦
...

我都見到呀!不過細戲院睇都要$330!好似唔係好吸引

大宅

mytigger 發表於 23-11-23 13:45
我都見到呀!不過細戲院睇都要$330!好似唔係好吸引

戲院網站寫片長210分鐘(3.5 小時), 嘗可接受

我買一張票,阿女自己入場睇

男爵府

theloveone 發表於 23-11-23 15:33
戲院網站寫片長210分鐘(3.5 小時), 嘗可接受

我買一張票,阿女自己入場睇

咁計落時數就差唔多!(emoji)

瑪瑙宮

回覆樓主:

隊長都有去MAMA一齊上台領獎,雖然無上台表演,好好休息,1月要齊人,澳門見~要繼續發熱發亮~多謝天使大愛

男爵府

ChammyMAMA 發表於 23-11-29 22:35
隊長都有去MAMA一齊上台領獎,雖然無上台表演,好好休息,1月要齊人,澳門見~要繼續 ...

不過依家都12月啦,佢都仲做緊復建,我估佢都未必去澳門

男爵府

ChammyMAMA 發表於 23-11-29 22:35
隊長都有去MAMA一齊上台領獎,雖然無上台表演,好好休息,1月要齊人,澳門見~要繼續 ...

真係好希望係佢當兵前,可以現場睇一次有佢既演唱會⋯最好就黎香港開啦!

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-12-7 12:51
真係好希望係佢當兵前,可以現場睇一次有佢既演唱會⋯最好就黎香港開啦!
...

仲有個幾月時間,隊長加油,快d好返~

男爵府

ChammyMAMA 發表於 23-12-7 15:49
仲有個幾月時間,隊長加油,快d好返~

當然想佢快啲好返啦,但佢係mama後個直播有講話企得耐會腳痛!應該離可以上台表演還遠呢?

瑪瑙宮

mytigger 發表於 23-12-8 12:41
當然想佢快啲好返啦,但佢係mama後個直播有講話企得耐會腳痛!應該離可以上台表演還遠呢?
...

後生仔好快好嘅~隊長加油~ 孩子們呢排好忙,日巡周圍飛,隊長做咗孤獨老人

水晶宮

我女買到澳門,佢同朋友一齊買到,結果多咗一張C記放咗(有錢賺當幫補旅費)
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

瑪瑙宮

bmuimami 發表於 23-12-11 18:46
我女買到澳門,佢同朋友一齊買到,結果多咗一張C記放咗(有錢賺當幫補旅費)
...

好叻呀~買到~到時睇得關心d,盡情嗌

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 23-12-11 19:54
好叻呀~買到~到時睇得關心d,盡情嗌

佢同朋友去,唔關我事
xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo

瑪瑙宮

bmuimami 發表於 23-12-11 20:25
佢同朋友去,唔關我事

叫囡囡睇得開心d,佢諗住過夜定即日來回呀?

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 23-12-11 21:58
叫囡囡睇得開心d,佢諗住過夜定即日來回呀?

住一晚呀

瑪瑙宮

bmuimami 發表於 23-12-12 04:06
住一晚呀

我同阿囡即日來回呀~公告出咗,隊長唔參加澳門場 隊長快d好返啦~

水晶宮

ChammyMAMA 發表於 23-12-12 12:17
我同阿囡即日來回呀~公告出咗,隊長唔參加澳門場 隊長快d好返啦~
...

係咩?病咗!

瑪瑙宮

bmuimami 發表於 23-12-12 13:07
係咩?病咗!

整親隻腳好耐喇,仲希望澳門場會好返添,不過休息多夠,徹底好返先再上台表演都好嘅

首頁
23456...7

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊