懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

爬左好多JM 既posts, 鎖定左依2位醫生做結構, 但唔知最尾揀邊個好
網上comments 2位都好壞參半, 大家有冇D意見可以比下我
2位差$900, thank you!!

大宅

littlegarden 發表於 23-8-31 16:09
爬左好多JM 既posts, 鎖定左依2位醫生做結構, 但唔知最尾揀邊個好
網上comments 2位都好壞參半, 大家有冇D ...

我對羅xx 有陰影,雖然佢態度都好nice, 但上胎bb 腿細左兩週,佢同我講左兩次,咁好大獲嫁wo, 怕佢係侏儒。雖然把聲好溫柔但我玻璃心左。之後話我一邊子宮血流mama, 有機會早產,睇下挨得幾耐。 但最後我睇咗兩個醫生話我血流都正常, 最後bb 有問題走左,事隔幾日廣華幫我照到d 問題,好似心臟偏大,胎盤鈣化,佢係無提到既,我唔知佢無留意定係果幾日bb 情況差左,同埋廣華有幫我分析侏儒唔係剩係腿細。佢講d 說話可能無心,但我果下已經好down 成個世界灰色

複式洋房

回覆 Yin807 的帖子

睇完你個post 之後1516 唔知揀邊個好....

大宅

littlegarden 發表於 23-8-31 16:09

王醫生講野好快,同埋佢照之前會同你講大致可以照到啲咩問題,佢照結構既時候亦都唔會每part同你講照緊乜,但如果佢照到有問題,就會同你詳細分析。佢講野既字眼唔會好修飾,照到有問題佢會用數據同你分析,唔會比假希望你。

大宅

littlegarden 發表於 23-9-1 11:42
回覆 Yin807 的帖子

睇完你個post 之後1516 唔知揀邊個好....

照結構可以搵林勇行,非常好

複式洋房

回覆 mingbabe 的帖子

多謝意見, 佢係權威, 不過對我黎講有點貴, 我想係中價入面揀個比較好的~~

別墅

本身我個產檢醫生係refer比羅宇帆,但我loop完關於佢既post好壞各半,最後我揀左尤漢維$3400,但月尾先做

複式洋房

回覆 alleyleung 的帖子

多謝回覆。
尤漢維唔係母胎專家個list入面, 我見都多人recommend佢。

別墅

回覆 littlegarden 的帖子

係呀, 不過我見有d comment母胎專既醫生仲照得hea過普通婦產科, 所以我諗尤醫生照過咁多次結構應該都無問題既~

別墅

我照結構搵王紹宏,一入去會先同你講照結構會檢查啲乜,跟住就上床照。佢算係細心照既,亦會有耐性答你問題。

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊