自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問各位,有無边位知道曼谷近機場的outlet有無野睇和价錢扺唔扺, 值得去嗎?

大宅

認識瑞士牛牛第一回

上星期去完.......價錢唔係特別平......d 貨又唔係太吸引.......... 唔洗特登去

CENTRAL WORLD 10AM 個班車去, 少少塞車都差不多成粒鐘先去到.........

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

係,早兩星期去完
熱到嘔飯,唔明點解outlet硬係要設計到又大又曬行到腳軟
D貨又無特別平
行一陣就走去機場

象牙宮

回覆樓主:

曼谷有,唔近機場,d野唔平架!要買真係一係去美加,一係去日本

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

無話可說 發表於 23-6-13 15:35
曼谷有,唔近機場,d野唔平架!要買真係一係去美加,一係去日本

近,15分鐘車程,唔止一個
不過無嘢睇

伯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 夏天玩到顛 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

唔會去, 有時間情願行下超市好過

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 23-6-13 16:11
近,15分鐘車程,唔止一個
不過無嘢睇

近咩…我去過1個咋,又開左新野?

王國長老

無話可說 發表於 23-6-13 16:17
近咩…我去過1個咋,又開左新野?

https://www.moneyhero.com.hk/blog/zh/曼谷outlet-推薦-交通-營業時間

象牙宮

Charlotte_mom 發表於 23-6-13 16:19
https://www.moneyhero.com.hk/blog/zh/曼谷outlet-推薦-交通-營業時間

新野喎,我都唔記得去邊個添,我係去完芭堤雅返曼谷,包車司機話去行下 ,疫情前既事了

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊