使用意見

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

lily-of-valley 發表於 23-1-25 22:13
佢追住我咬, 話我屈佢。 講野唔似女人嘅, 仲死lur話我乜講野有分男女咩? 咁緊張, 真係女人點會死lur話 ...

刺中死穴

侯爵府

wyeth冷知識勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

loveclementine 發表於 23-1-26 11:21
Jm好叻認到!佢真係似維達

呢度啲JM好勁架 好多心水清又醒目

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 23-1-26 17:21
刺中死穴
出好多提醒, 話我屈佢唔係女人。 我釘中佢, 話你若係女人, 使乜咁緊張呀? 心虚呀? 就發爛渣, 狂話我屈佢。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 Poo得好勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章

豬仔mami 發表於 23-1-26 17:06
係啊,其實有啲細緻野我地女人知道男同女係唔同,就算變左性幾女人,我feel到係唔同,就好似國內個金星, ...
其實佢講野除咗賤格, 講來講去都係一樣。 死話私家醫生無新冠無病假攞, 政府廢, 條條覆一樣。 又話佢中咗。 咁中咗, 又點返工? 唔返工都由一萬加到6萬, 再到十萬?

打麻雀做萬子咩, 開口6萬埋口8萬

公爵府

2024年龍年勳章

lily-of-valley 發表於 23-1-26 16:33
前身無20個都19個分身回魂架啦。 唔少得過5年。 係咁係度發神經扮女人。

因好多年前, 工人版有人話工人無 ...

原來佢咁多年歷史,男人老狗做乜咁肉酸

象牙宮

好多年啦。 好多變態佬呀, 但呢個user 唔係lamkkben。

侯爵府

lily-of-valley 發表於 23-1-26 17:36
出好多提醒, 話我屈佢唔係女人。 我釘中佢, 話你若係女人, 使乜咁緊張呀? 心虚呀? 就發爛渣, 狂話我 ...

作賊心虛,如果是真金就不怕紅爐火

象牙宮

咪係, 根本男同女無關係。 係佢格衰啫。

侯爵府

lily-of-valley 發表於 23-1-26 18:40
好多年啦。 好多變態佬呀, 但呢個user 唔係lamkkben。

唔出奇啦大把呢啲變態佬,好似有啲男運動員扮女人去參加比賽,講真無論體力和能耐都比女人勁啦

象牙宮

豬仔mami 發表於 23-1-26 20:12
唔出奇啦大把呢啲變態佬,好似有啲男運動員扮女人去參加比賽,講真無論體力和能耐都比女人勁啦
...
當年何守信講,1976年Montreal Olympuc, 當年東德女泳隊, 嬴晒USA女泳隊, USA話東德D女人係男變性女嘅人妖來,我地男仔都做唔到咁成績, 女人點做到? 要取消佢地資格。

東德話好心美國收聲啦, 你地D男隊水皮, 關人乜事。

但個陣時D女隊員, 個個虎背熊腰, 大山婆咁大件。

奧運後, 個東德女飛魚宣佈有咗, 結婚, 話比美國記者知, 你地話我係人妖, 我而家有baby生架, 收口啦USA

首頁

尾頁

跳至