自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

BK Milk勳章

raicherry 發表於 22-11-25 20:05
狗主最尾唔認啲傷口係狗咬,但當時又識wtsapp問小朋友受傷情況同傾賠償,即係點 ...

係囉,羅生門

係咪d補品單…….敲詐(真係又幾誇張,魚1萬?就算係石崇魚都應該唔洗咁貴啦)

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

mickeyeva 發表於 22-11-25 19:57
好慘呀!
狗主現身,話有另一版本,唔關佢事,唔賠償,羅生門!
...

睇埋明日目擊者同狗主講法先

個太太又請律師又有買補品
不要從別人的嘴裡去認識我

象牙宮

stagea 發表於 22-11-25 20:07
2000蚊買到幾多隻豬(emoji)呢
唔知呀!
唔知邊個岩,
但小朋友塊面咁,
應該當時即搵醫生清潔傷口聯針,
政府又係可攪到發炎既。

珍珠宮

mickeyeva 發表於 22-11-25 20:08
石崇魚咁貴嘅咩,買了幾多條

一籮籮咁買

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

mvshop8888 發表於 22-11-25 20:08

Thanks!!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

stagea 發表於 22-11-25 20:07
2000蚊買到幾多隻豬(emoji)呢

大宅

回覆樓主:

仲有准山。黨參
attach0/tmp/phpeu7A53

寶石宮

mercurycc 發表於 22-11-25 20:11
唔知呀!
唔知邊個岩,
但小朋友塊面咁,

星期六冇醫生
等到星期一先睇
跟住又要做手術
正常都會發炎

子爵府

cy101 發表於 22-11-25 20:01
有冇人有cap 圖,有興趣睇佢claim 咩?見有張肉枱單據,仲有其他睇唔切!

補品

珍珠宮

唔知呀!
唔知邊個岩,
但小朋友塊面咁,

佢話個小朋友留醫,但等到星期一見到醫生先處理,然後話發炎唔可以縫針?我唔明點解要等咁耐,我記得我個仔跌親去急症室,等咗幾個鐘之後都係即日縫針嘅。

伯爵府

jessica0768 發表於 22-11-25 20:10
係囉,羅生門

係咪d補品單…….敲詐(真係又幾誇張,魚1萬?就算係石崇魚都應該唔洗咁貴啦):heh ...
我個人感覺,狗主最初係應該想賠,點知個阿媽大貪想屈多啲所以狗主縮沙,你睇佢啲補品費仲貴過醫療費

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

cy101 發表於 22-11-25 20:08
所以呢,睇埋明天!

係,日期一天既,可以賣1萬蚊石崇魚貨,檔野賣批發架

侯爵府

2024年龍年勳章 BK Milk勳章 畀面勳章

回覆樓主:

有大會cctv和路人拍到片先知過程係點

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

唔知呀!
唔知邊個岩,
但小朋友塊面咁,

小朋友慘既

珍珠宮

crystal媽咪 發表於 22-11-25 20:11
睇埋明日目擊者同狗主講法先

個太太又請律師又有買補品

律師之後又話法援,跟住又話唔合資格?又再請律師,不過要俾$75000,佢話俾唔到…

琥珀宮

bobo8212002 發表於 22-11-25 20:08
明屈啦,係咪當咗响大陸…

似係,成蘿石崇魚

琥珀宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

stagea 發表於 22-11-25 20:15
係,日期一天既,可以賣1萬蚊石崇魚貨,檔野賣批發架

就當佢真係買到但塞爆個冰箱!

如果係假,算唔算虛假文書?

男爵府

jessica0768 發表於 22-11-25 20:10
係囉,羅生門

係咪d補品單…….敲詐(真係又幾誇張,魚1萬?就算係石崇魚都應該唔洗咁貴啦):heh ...

上次買40蚊斤,當貴一倍未80蚊斤

琥珀宮

cy101 發表於 22-11-25 20:19
就當佢真係買到但塞爆個冰箱!

如果係假,算唔算虛假 ...

檔野都要上庭見官喎 我就係諗買一蘿,放邊

痴線,當人傻

珊瑚宮

BK Milk勳章

廢柴孖條 發表於 22-11-25 20:19
上次買40蚊斤,當貴一倍未80蚊斤

40蚊斤咁平?石崇魚一般急凍都要舊幾2舊水一斤,但1皮野買佢…..食到天荒地老

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊