自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

減齡達人勳章

有冇JM 呢幾日都開富融戶口,明明收到短訊話一個工作天可以完成開戶,
但我已經兩日都未批,你哋呢?

子爵府

小公主豬媽 發表於 22-6-30 07:51
有冇JM 呢幾日都開富融戶口,明明收到短訊話一個工作天可以完成開戶,
但我已經兩日都未批,你哋呢?
...

你搞掂未呀
我打風嗰日開,今日啲$300wefun 落左戶口了 做埋加息劵定期,算好快趣。
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

大宅

減齡達人勳章

Betty媽咪 發表於 22-7-4 17:18
你搞掂未呀
我打風嗰日開,今日啲$300wefun 落左戶口了 做埋加息劵定期,算好快趣。
...

點解你可以咁快,我係28號開今日都仲未得,問過嗰邊仲話審批緊都唔知審批啲乜

伯爵府

小公主豬媽 發表於 22-7-4 17:55
點解你可以咁快,我係28號開今日都仲未得,問過嗰邊仲話審批緊都唔知審批啲乜
...
你用livechat問下叫佢跟進開戶啦,我都比佢hold咗幾日,之後livechat叫佢跟進,幾個鐘後就批咗

大宅

減齡達人勳章

9157 發表於 22-7-4 18:16
你用livechat問下叫佢跟進開戶啦,我都比佢hold咗幾日,之後livechat叫佢跟進,幾個鐘後就批咗
...

我有啊,由30號開始隔日就live chat問佢,仲打過去佢哋Hotline兩次,從來都冇人覆過我進度

子爵府

小公主豬媽 發表於 22-7-4 17:55
...

我唔知呀 開戶上載身份證認證 都唔太難
佢個通知原本話要1-7工作天,跟住樣樣慢慢開通,轉埋wefun今日就用到。

開通後我自己加銀行戶口等等就轉錢做定期,都易操作。

開定期前我仲先試啲錢點轉入又轉出先入大額架
Betty媽咪人生總是充滿挑戰與無奈, 好多事并不是自己所能控制, 但仍希望可以將所有障礙一一闖過, 健康的活下去......... :-P  :-P

伯爵府

小公主豬媽 發表於 22-7-4 18:23
我有啊,由30號開始隔日就live chat問佢,仲打過去佢哋Hotline兩次,從來都冇人覆過我進度
...
上次livechat叫我留電話號碼話幫我跟,你問下佢係咪要補資料,如果有就聯絡你

大宅

減齡達人勳章

9157 發表於 22-7-4 19:38
上次livechat叫我留電話號碼話幫我跟,你問下佢係咪要補資料,如果有就聯絡你
...

我有留電話,但無人回覆過

首頁

尾頁

跳至