影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-7 21:38
原來今日韓國佐記又post咗銀優啊
https://www.instagram.com/p/C6qUGmwLCib/?igsh=cmVpdTVhdmsybHdt&img_in ...

粗壯嘅手臂佐記做到野

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-7 21:40
wkorea x Dior x Cha Eunwoo

https://www.instagram.com/reel/C6qiMbjPdJE/?igsh=NmdlOXAycG80MXRk

銀優真係任何時候都好似畫報咁

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-8 14:31
睇今朝條片, 未見到銀優喊, 但今朝有唔少You Quiz嘅宣傳新聞, 都提到銀優一講去年嘅事, 就對住劉在石喊.

...

我覺得銀優真係好堅強,一次又一次去面對,雖然每次講起都會喊,但係係信得過嘅前輩面前,銀優可以好放心咁講,其實都好好

珍珠宮

doraemonfifi 發表於 24-5-8 16:59
粗壯嘅手臂佐記做到野
之前見佢係帶埋東東去影佐記啲宣傳照, 我一直都等緊, 唔知幾時可以喺佐記嘅IG, 見到東敏兩兄妹出鏡呢?

珍珠宮

doraemonfifi 發表於 24-5-8 17:04
我覺得銀優真係好堅強,一次又一次去面對,雖然每次講起都會喊,但係係信得過嘅前輩面前,銀優可以好放心 ...
銀優喊出嚟, 好過強顏歡笑, 希望佢哋幾個啲心情/情緒會一日比一日好起來啦.

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-8 17:34
銀優喊出嚟, 好過強顏歡笑, 希望佢哋幾個啲心情/情緒會一日比一日好起來啦.
...

相信會越嚟越好的,佢地一家人一齊食飯都好開懷暢飲

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-8 17:33
之前見佢係帶埋東東去影佐記啲宣傳照, 我一直都等緊, 唔知幾時可以喺佐記嘅IG, 見到東敏兩兄妹出鏡呢?
...

係囉,咁耐都無出,係咪傾梗版權費

珍珠宮

doraemonfifi 發表於 24-5-8 17:38
係囉,咁耐都無出,係咪傾梗版權費

期待東東正式出道做明星

珍珠宮

은우수호 發表於 24-5-8 18:32
期待東東正式出道做明星

銀優真係仲未OK?

有佢身邊嘅人睇到呢段說說,希望唔好再問銀優OK唔OK.

諗起SHINee嘅Key,都講緊相似嘅說話

男爵府

은우수호 發表於 24-5-8 21:23
銀優真係仲未OK?

有佢身邊嘅人睇到呢段說說,希望唔好再問銀優OK唔OK.

我喺公司,開咗個live channel 播 you quiz on the block, 雖然聽唔明,但係我都忍唔住

珍珠宮

angelhair88 發表於 24-5-8 21:30
我喺公司,開咗個live channel 播 you kids on the block, 雖然聽唔明,但係我都忍唔住
...
人會好易忘記, 但銀優就選擇搵方法要長久記住彬.

銀優喺呢年幾, 有好重負罪感, 佢話連食飯、瞓覺, 都覺得佢值唔值得(有冇資格)去食飯、去好好瞓覺.

佢話成日夢到彬, 喺gym房、喺錄音室.

佢依家選擇係努力生活, 要連彬嗰一份都肩負埋.

最重要係, 銀優覺得自己要打起精神活下去, 佢嘅周圍先至唔會崩潰, 銀優唔想再放任自己嘅人生.

男爵府

은우수호 發表於 24-5-8 22:25
人會好易忘記, 但銀優就選擇搵方法要長久記住彬.

銀優喺呢年幾, 有好重負罪感, 佢話連食飯、瞓覺, 都覺得 ...

我知道銀優好有情有義,但係我都唔想佢因為咁而迫自己背負太多,搞到自己壓力太大

呢件事上,佢唔係要負責任嘅一個,唔希望佢ques 自己有冇資格食得好、瞓得好,擔心佢鑽牛角尖 作為一個朋友,我覺得佢而家已經做得好好

珍珠宮

angelhair88 發表於 24-5-8 22:50
我知道銀優好有情有義,但係我都唔想佢因為咁而迫自己背負太多,搞到自己壓力太大

呢件事上,佢唔係要負 ...

銀優話,佢係一路喊、一路寫Where am I啲詞,所以佢到依家都唱唔到呢首歌。

珍珠宮

은우수호 發表於 24-5-8 22:58
銀優話,佢係一路喊、一路寫Where am I啲詞,所以佢到依家都唱唔到呢首歌。
...

銀優最後同彬講嘅說話。
第一句:『彬呀……』我已經喊咗出嚟,佢問彬過得好嗎?好掛住佢,佢會負責埋彬嘅嘢,叫彬唔使擔心,我哋會再見。

https://twitter.com/JuA_YOON0321/status/1788200395124490398?t=ybPkghueKEjGNN7ZrJafwg&s=19

呢一段上咗theqoo hot, 韓文
https://theqoo.net/hot/3221508885?page=1

另一段銀優講10年後目標,都上埋theqoo hot,韓文

https://theqoo.net/hot/3221558798?page=1

男爵府

은우수호 發表於 24-5-8 23:26
銀優最後同彬講嘅說話。
第一句:『彬呀……』我已經喊咗出嚟,佢問彬過得好嗎?好掛住佢,佢會負責埋彬嘅 ...

我喺office 一句都聽唔明,但係望住佢眼淚就不自覺流咗出嚟,仲不停sun 鼻涕 (好彩隔離個同事已經走咗)…其實佢有冇做d心理輔導?真係令人擔心

侯爵府

angelhair88 發表於 24-5-8 21:30
我喺公司,開咗個live channel 播 you kids on the block, 雖然聽唔明,但係我都忍唔住
...

https://www.kagit.kr/posts/148145?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR042JbkYTBJqqmzVIk8x3IvA2J7z4PLGHf3WVWoqzIVGyjl4QVGJnT2v48_aem_ARJJNU5OE8fEjUMt2Foy9YWW9t7snvXgVRWX3IkZnsEqcKj1twjIDt6g-mBO2iigQpxOSMESOPk8x9_h9HSFTma8

真係睇到喊咗,忍唔住

公爵府

doraemonfifi 發表於 24-5-8 23:39
https://www.kagit.kr/posts/148145?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR042JbkYTBJqqmzVIk8x3IvA2J7z4PLGHf3WVWo ...

吾係好敢睇段片

公爵府

angelhair88 發表於 24-5-8 23:32
我喺office 一句都聽唔明,但係望住佢眼淚就不自覺流咗出嚟,仲不停sun 鼻涕 (好彩隔離個同事 ...

有時要靠自己走出去 可能過多幾年,當埋兵,離開娛樂圈休息下,會好一點

侯爵府

angelhair88 發表於 24-5-8 23:32
我喺office 一句都聽唔明,但係望住佢眼淚就不自覺流咗出嚟,仲不停sun 鼻涕 (好彩隔離個同事 ...

雖然銀優仲係好痛,好傷心,但佢今日講咗出嚟面對咗,好叻仔,佢仲話會肩負起彬嘅責任,我覺得佢做到了,亦到密密咁做,係佢咁忙碌嘅工作,仍然有照顧到身邊每一個人,想同銀優講,你做得好好,彬係天上都會睇到/聽到了

侯爵府

은우수호 發表於 24-5-8 23:26
銀優最後同彬講嘅說話。
第一句:『彬呀……』我已經喊咗出嚟,佢問彬過得好嗎?好掛住佢,佢會負責埋彬嘅 ...

唔洗十年後,銀優依家都已經做到了,依個時代係銀優嘅天下

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊