影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Tebing 發表於 19-8-18 22:13
開了2集陳情令..... 看不下去了

陳情令LB劇,基本上沒有女主角,我都努力看咗3次第一集,係第二集中放棄咗
日本の平安を祈ります

珍珠宮

虎到金來勳章 BB防敏心得分享勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Tebing 發表於 19-8-19 01:20
我同你相反添

最近 天雷一部之春花秋月 係幾好睇,李毅宏好高,做呢個角色幾好睇

係甜劇

珍珠宮

Tebing 發表於 19-8-22 15:49
謝謝你

甜劇? 時裝定古裝呀? Thx

古裝呀
日本の平安を祈ります

珍珠宮

Tebing 發表於 19-8-22 17:17
Thx thx

春花秋月我已經睇咗第2次啦,可能呢期冇乜合心水嘅劇啦,所以睇佢1次係由女主角角度去睇,第2次就由男主角去睇,都一樣甘好睇

日本の平安を祈ります

珍珠宮

wing_tt 發表於 19-8-25 19:41
呢套睇緊 幾sweet!

睇咗2次,可能而家冇乜劇想睇關係吧,第一次看,我是從女主角角度去看,第二次就從男主角角度去看,發現男主角角度比較好睇d,感覺男主角很早就喜歡上女主角,有些像一個霸道總裁似的古裝版

而我覺得埋尾果段,點解唔接受春花返去千月洞呢?如果從男主角角度黎睇,可能佢係怕佢返去果毒就會加快,因為冇睇過小說,人地話小說係講秋月返千月洞好快恢復功力,亦同花春生咗個小星星喎

男主角好靚仔架

珍珠宮

李露眉 發表於 19-8-28 20:44
happy end?

Yes
日本の平安を祈ります

珍珠宮

whywhite22 發表於 21-12-14 23:14
斛珠夫人睇完,準備開風起洛陽,希望更新快D,唔想兩三日就跟播
...

斛珠夫人好睇 我都啱啱煲完

一向唔鍾意的士陳,但係呢套故事好
日本の平安を祈ります

珍珠宮

whywhite22 發表於 21-12-22 10:40
陳偉霆我對佢一向唔鍾意亦唔討厭, 所以睇劇唔受影響, 佢呢次演技有進步, 比我想像中好好多.
你覺得個結局 ...

成套戲,徐最好睇,哈哈,我唸佢係留條尾掛,有下集的話,我都係睇下d人嘅評論先會睇。
日本の平安を祈ります

首頁

尾頁

跳至
你需要登錄後才可以回帖 登入 | 註冊