使用意見

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

回覆樓主:

講還講,不應涉及家人

侯爵府

MM2H 發表於 19-8-9 10:45
的確言論要公道,但你真心覺得佢公道?

就單單講教養,個個都只提佢仔,因為佢淨講個仔,個女好似唔存在咁 ...

下下下,原來佢仲有個女???甘又好重男輕女喎

侯爵府

SaBB 發表於 19-8-9 10:46
分享的話大家都好開心、但分享完又踩人地d 仔女時你會有乜反應?人地因而咁反感就係眼紅佢?
...

乜佢有踩人??因為我次次見親佢都係分享佢個仔d野,我仲以為佢得一個仔,岩岩個jm先話原來佢仲有個女。甘我多數都見到佢分享完,我睇過,都覺得佢係好努力教好小朋友,只是我冇睇佢點回應人啫。

侯爵府

greetings 發表於 19-8-9 11:14
叫你偶像想扮專家都要做d 資料搜集

大聲夾冇準只有得到恥笑

抱歉,佢吾係我偶像啦。不過我只是見佢有分享教仔之道,覺得佢肯湊肯教啫。佢d財經同政治吾關我事,我冇乜睇過

侯爵府

JO_100 發表於 19-8-9 11:29
係支持那個post 已有粉絲講話憎大力那的係保險人仕, 因為大力阻人揾食啦!
...
咁呢度好多人突然入左保險業啊

侯爵府

澳門媽媽 發表於 19-8-9 14:42
乜佢有踩人??因為我次次見親佢都係分享佢個仔d野,我仲以為佢得一個仔,岩岩個jm先話原來佢仲有個女。甘 ...

踩人都吾係主要令人反感既原因 , 枱高自己再踩人地個下先令人反感。等於有jm 分享屋企裝修、好靚、大家會好欣賞、好多正面回覆、甚至教人買磚點可以又平又靚、但有其他jm分享時係吾會去踩其他jm 既裝修麻。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

用戶要求終止服務

SaBB 發表於 19-8-9 16:40
踩人都吾係主要令人反感既原因 , 枱高自己再踩人地個下先令人反感。等於有jm 分享屋企裝修、好靚、 ...

咁又真係衰既,做咩要枱高自己去踩人姐,勁乞人憎!廚房個post 我都有入去丫!d廚房又整齊又靚!

超級版主

超級版主

親子王國管理員及版主不會公開用戶封戶原因,當事人被禁言或禁訪時會收到通知或事前收到警告,如當事人有任何不明白之處,請按討論區左下「聯絡管理員」發出查詢*;倘若其他國民是當事人的友人而欲了解事件,應自行向當事人查詢,敬請留意,謝謝合作!

https://www.baby-kingdom.com/for ... &extra=page%3D1

首頁

尾頁

跳至