爸爸專區

跳至

首頁
34567...10

尾頁

大宅

Re: 考慮緊買唔買LCD TV

我都覺得看電視就麻麻地..不過看有線就好好多...最後.,係看DVD真係最好的

jazzfonder 寫道:
[quote]

jazzfonder,
部機睇電視就一般,但睇DVD就一流,都值90分!

:cry: :cry: :cry:

簡直恨死隔離!

:cry: [/quote]

複式洋房

LPF 及各 Chat 友,

恭喜發財!【 我是 討論區 -> 爸爸專區 -> 「少男痾尿射過街,老來痾尿滴濕鞋。」的板主, 我和一班 Chat Room 友向各位板主和 Chat Room 友拜年。
-----祝各位
『 Chat Room 入得到(倒)
:-P Chat Room 講得好
:-P :-P :-P :-P 生活無煩惱
:-P :-P :-P :-P 處事唔老套』

歡迎各界朋友到訪敝Topic,尤其歡迎型男、猛男、壯男、好男人到訪並賜教兩咀,我希望爸爸們能透過這Topic正面地探討及分享男性生理及心理健康問題,使彼此得益。

最後,再祝各位:無病無痛、無憂無慮、無仇無恨!

阿四爸爸、阿四家家、鬍鬚Daddy、markli、波波的Daddy、jazzfonder、爸爸超人、雲尼斯特羅、qkhung及板主fpun ……敬上
:-DAMAN藥堂 :wave:

別墅

請問買咗LCD TV o既各位, 買o既時候有乜要注意呢? 我都考慮緊買唔買JNC; d LCD TV係某鋪頭睇ok, 另一度睇及唔係咁ok. :-( Thanks.

洋房

There is a new Shinco 37" model, anyone know whether it is good? price about $2xxxx

http://www.shincoav.com.hk/chi/product/features_r92_h7.htm

別墅

my_tabo,
請問可以話比我知比較LCD TV各牌子o既係邊本雜誌嗎? Thanks.

侯爵府

koderek,

我之前睇o個本雜誌叫做"電腦廣場", 已經超過5個月了, 本雜誌都已經唔o係度, 不過"電腦廣場"間唔中都會有比較唔同o既LCD TV, 你可以留意o下。

別墅

my_tabo,
多謝妳o既回應.

侯爵府

koderek,

我剛剛睇到第601期─05年2月1日出版o既"電腦廣場"度見到有3部32吋LCD TV o既比較, 分別係Philips(HK-32PP2LCD) , Toshiba(32WL48E) & Hitachi(32LD7800TA) 。 你有冇興趣睇? (PDF file, 4 pages)

別墅

請問大家點測試LCD TV o既死點? Thanks.

男爵府

請問東芝32" LCD TV賣幾錢?

別墅

今日都市日報有廣告, 買Synatx 30"/32" LCD TV送20" LCD TV.

別墅

我一年前買左JNC 20" LCD電視, 六千幾, 擺係房睇, 用左一年都好好, 冇問題出現過, 另外發現其實當一部電視搬返屋企後, 平同貴都唔會好大分別, 因為o係電器舖睇時, 會同時有好多部比較, 所以覺得好似有d分別, 但返到屋企冇比較時, 平電視一樣咁靚的, 所以我覺得名牌子同唔出名o既牌子價錢差咁遠, 係好唔值得的

子爵府

我都考慮緊 sharp LC32GA1H 內置個部, 要 HKD2X,XXX

我都諗緊分期 24 個月

大宅

想請問各位知唔知美國出的"Olevia"27吋LCD TV質素如何,我只知是用philips panel, $7xxx似乎幾吸引。

希望各位比d意見。 Thanks!!!

複式洋房

Hi koderek,

我有興趣睇呀! 可唔可以 email 比我呀? 唔該晒.

email : [email protected]

my_tabo 寫道:
koderek,

我剛剛睇到第601期─05年2月1日出版o既"電腦廣場"度見到有3部32吋LCD TV o既比較, 分別係Philips(HK-32PP2LCD) , Toshiba(32WL48E) & Hitachi(32LD7800TA) 。 你有冇興趣睇? (PDF file, 4 pages)

複式洋房

I recently bought a 32' Shinco LCD TV. It's PRC brand name but used Sharp panel. In fact , most of Jap brand production all in China. The quality quite good. Externala DVD player. Cost $11700 with 5yr guarantee . Very cheap and nice

水晶宮

wow $11700HK- with 5 years guarantee...

good price and services. worth to buy.

複式洋房

Dear lokmanmama,

你好! 我近排都睇緊 Shinco o既 LCD, 32" 好似係新出o既, 我見到舖頭賣緊 $13800, 請問你o係邊道買傢? $11,700 真係幾平o窩! 唔該晒.

複式洋房

Little-Swallow

In Best shop , they also posted 12xxx (for normal price and pay by credit card) . But you need to tell them that you pay by cash/EPS, then the price will be 11,200 . In addition you pay2% i.e. $560, you can enjoy 5yr guarantee from Best shop. If you not join the 5yr programme, TV itself offer 2 years guarantee and the net price is 11,200.

p.s. CMK shop in Timesquare also offer 11,100 (cash price) but no 5yr guarantee. I trust Best shop more as they have quite many branches.

水晶宮

親子王國15週年勳章

lokmanmama

請問妳響邊間 BEST買呀? 我上星期日去屯門 BEST買, $12,000做24期分期, 同要加5%有5年guarantee, 講左22/3送貨, 點知星期一打來話無貨, 要等到4月尾先有, :evil: :evil: :evil: , 好嬲呀, 都唔知等唔等好?
[

首頁
34567...10

尾頁

跳至