網購天地

跳至

首頁

尾頁

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Amazon jp 12/10/2017-10/11/2017 用銀聯卡買JPY8000 減JPY1500

https://www.amazon.co.jp/b/ref=s9_acss_bw_cg_agcgup8_2c1_w?node=5362561051&language=en_US&pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=merchandised-search-2&pf_rd_r=JZMZ86QNCA4N0YTFQRAR&pf_rd_t=101&pf_rd_p=e0e19c13-223e-4a7e-97d2-1dbc9fce84e6&pf_rd_i=3534638051

別墅

我果張匯豐銀聯係美國amazon網用唔到架,唔記得日本amazon得唔得,因為試過幾次網購唔得就無再用,費時煩,有無人係咁?thx

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

fafababypig 發表於 17-10-12 19:12
我果張匯豐銀聯係美國amazon網用唔到架,唔記得日本amazon得唔得,因為試過幾次網購唔得就無再用,費時煩, ...

Amazon US 我係用東亞銀聯,今次Amazon JP 我用中銀銀聯,兩者都順利用到,你最好問返發卡銀行。

別墅

回覆 jeje 的帖子

thx ,我會問下

男爵府

虎到金來勳章

首頁

尾頁

跳至